Levertijden

Levertijden

Oostendorp Muziek probeert uw bestelling na betaling altijd zo snel mogelijk te verzenden. Voor een snelle levering is betaling via iDEAL het meest efficiënt. Andere betaalopties nemen namelijk meer tijd in beslag, waardoor het langer zal duren voor uw bestelling verzonden kan worden. Meer informatie over de betaalopties vindt u hier. De levertijd die wij verwachten staat per product aangegeven op de productpagina. Voor de meeste producten geldt, voor 17:00 besteld, morgen in huis.* Bestellingen die in het weekend worden gedaan, heeft u dinsdag in huis. Deze bestellingen worden op de maandag verwerkt en kunt u dinsdag verwachten. Uw PostNL of GLS bestelling kunt u volgen via de Track & Trace-code die u toegestuurd krijgt.

*) uitzondering hierop zijn akoestische piano's en vleugels, Digital Classics, digitale piano's boven €3000 en orgels. Deze worden door ons eigen Oostendorp Transportservice bezorgd. De planningafdeling zal contact met u opnemen om een afspraak te maken voor levering. Levering vindt binnen 4 weken plaats.

Voor levertijden van voorradige producten via PostNL of GLS, zie de tabel hieronder.

Besteld op:

Aflevering

Maandag voor 17:00

Dinsdag

Dinsdag voor 17:00

Woensdag

Woensdag voor 17:00

Donderdag

Donderdag voor 17:00

Vrijdag

Vrijdag voor 17:00

Zaterdag wanneer uw bestelling via PostNL wordt verzonden. Maandag wanneer uw bestelling via GLS wordt verzonden.

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Producten die nog niet op voorraad, of tijdelijk niet leverbaar zijn, kunt u gewoon bestellen. Wij houden u dan op de hoogte over de levertijd van het product. Het kan ook voorkomen dat een leverancier onjuiste informatie verstrekt over de levertijd, of dat de levering van de fabrikant vertraagd is. Soms wordt daardoor de levertijd die op de site staat niet gehaald, als dit gebeurt stellen wij u daarvan zo snel mogelijk op de hoogte.