SALE tot wel 30% korting


Grotrian Steinweg vleugel

Grotrian Steinweg vleugel

Het piano- en vleugelmerk Grotrian Steinweg heeft een rijke historie die al in 1835 begon met de oprichting van een kleinschalig pianobouwbedrijf door Heinrich Steinweg. Zelf vertrok Heinrich in 1850 naar Amerika om daar zijn vak uit te oefenen waar hij later uitgroeide tot Steinway & Sons, tot op de dag van vandaag een van de voornaamste piano- en vleugel fabrikanten van Amerika.

Zoon Theodor zette het bedrijf in het Duitse Braunschweig voort en nam bevriende pianobouwer Friedrich Grotrian op in het bedrijf; het ontstaan van de naam Grotrian Steinweg. Het bedrijf is generaties lang van vader op zoon doorgegeven waarbij de belangrijkste boodschap van Friedrich Grotrian was "Bouw goede piano's jongens, dan komt de rest vanzelf." Na de Eerste Wereldoorlog had de fabriek een jaarproductie van maar liefst 1600 instrumenten.

Ook nu nog staat Grotrian Steinweg stevig met twee benen in de piano- en vleugelmarkt met een jaarproductie van 400 instrumenten en diverse zeer gewaardeerde innovaties op hun naam zoals het sterrast aan de achterkant van een piano.

Steinweg vleugel

Tweedehands Grotrian Steinweg vleugel

In de showroom in Wezep is een wisselend aanbod aan tweedehands Grotrian Steinweg vleugels te vinden. Alle tweedehands akoestische vleugels die bij ons binnenkomen gaan eerst naar de werkplaats. Daar worden ze door onze pianotechnici opgevangen en behandeld, waarna ze  in optima forma worden opgesteld in de showroom. Benieuwd naar het huidige aanbod tweedehands Steinweg vleugels? Bekijk ze via onderstaande button!

Tweedehands vleugel Grotrian Steinweg

Gerelateerde producten:

Schimmel vleugel

Steinway vleugel

Yamaha C7 vleugel

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg