NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Yamaha Clavinova CLP-330 digitale piano

Uitverkocht
Yamaha Clavinova CLP-330 digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Yamaha CLP-330 is voorzien van een mooie, rijke klank voor een natuurgetrouwe weergave van de klank van een akoestische piano. Deze digitale piano is in deze prijsklasse al voorzien van een GH3 klavier dat sterk overeenkomt met de touché van de traditionele piano. Deze piano is ook voorzien van een USB aansluiting. Deze digitale piano wordt nu tijdelijk voor deze vriendelijke prijs geleverd met een luxe in hoogte verstelbare beethovenbank in dezelfde kleur. U krijgt bij deze piano tevens een songbook bij met de originele zetting van de 50 meest bekende klassieke melodieën!

Samen met drie andere winkels in Nederland zijn we trots dat we na twee ontvangen Yamaha Best Dealer Awards nu ook benoemd zijn tot Clavinova-Lifestyle-Center! Dit wil zeggen dat wij de complete lijn Clavinova piano’s in ons assortiment hebben, zodat u als eindgebruiker de juiste piano kunt kiezen die het beste bij u en uw budget past.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 1 jaar
Artikelcode P008578