SALE tot wel 30% korting


Clavinova CLP

Yamaha Clavinova CLP-6 serie

Yamaha lanceert tijdens de MusikMesse in 2017 een compleet nieuwe Clavinova serie: de CLP-600! Dit betreffen de vernieuwde modellen van de in 2014 op de markt gebrachte CLP-500 piano’s. De CLP-600 serie zal binnenkort in onze showroom in Wezep te beluisteren en te bespelen zijn. Deze nieuwe homepiano lijn weet met zijn prachtige design in elke kamer de show te stelen. Bovendien zal hij in diverse kleuren geproduceerd worden, kortom voldoende keus voor zowel de beginnende als de gevorderde pianist!

Bekijk Yamaha Clavinova CLP-6

Nieuw in deze serie: binaural sampling voor een superieure hoofdtelefoonbeleving!

Spelen met een hoofdtelefoon wordt nog fijner met de introductie van nieuwe binaural samples van de Yamaha CFX. Deze speciaal ontwikkelde pianoklank creëert een nieuwe dimensie in de hoofdtelefoonbeleving door de natuurlijke wijze van opnemen. Yamaha zet hiermee een nieuwe standaard neer in de piano-branche!

Nieuw in deze serie: verbeterde Virtual Resonance Modeling

De verbeterde Virtual Resonance Modeling is door Yamaha grondig nagekeken. Het van oudsher in akoestische instrumenten gespecialiseerde merk heeft VRM zó weten te optimaliseren, dat deze elk detail, van String Resonance tot Cabinet Resonance, tot in de puntjes weet na te bootsen. De klankbeleving is zó optimaal, dat het voelt alsof u een heuse akoestische vleugel bespeelt.

De verschillen tussen de Yamaha CLP625 en CLP635

De Yamaha CLP635 bevat naast Virtual Resonance Modeling (simulatie van piano-resonanties), wat ook in de CLP-525 aanwezig is, 20 ritmes (voor het spelen met backing tracks), USB-opname en afspeelfunctie (meespelen met bijvoorbeeld muziek) en een luxueus 60 Watt versterkingssysteem.

De verschillen tussen de Yamaha CLP635 en CLP645

De Yamaha Clavinova CLP645 beschikt over het door experts geprezen klavier Natural Wood X (NWX), streaming via Bluetooth Audio en een subliem versterkingssysteem van maar liefst 100Watt. Door het topklavier van de Yamaha CLP645 luistert deze veel beter naar de nuances die u aanbrengt in uw pianospel.

Nieuw in de CLP645: Bluetooth Audio - meespelen met muziek!

De Yamaha Clavinova CLP645 beschikt over ingebouwde Bluetooth Audio-functionaliteit, waarmee u op een zéér eenvoudige manier kan meespelen. Dit alles eenvoudig via uw eigen tablet of smartphone! U kunt natuurlijk ook de piano gebruiken als luidspreker - zonder dat u zelf het instrument bespeelt.

De verschillen tussen de Yamaha CLP645 en CLP675

Het grote broertje van de Yamaha Clavinova CLP-645, de Yamaha Clavinova CLP-675, bevat naast het beste klavier van Yamaha ooit - GrandTouch™ ook individueel gewogen hamers, een 3-weg speakersysteem voor een ruimtelijke klankbeleving, het zéér realistische GP Response Damper Pedal én maar liefst 210 Watt aan versterking. De Yamaha CLP-675 is één van de beste instrumenten van Yamaha.

Nieuw in de Yamaha CLP675: 3-weg speakersysteem

De Yamaha Clavinova CLP-675 beschikt over de beste aanslag in de hele CLP-lijn. Het compleet nieuwe klavier GrandTouch™ zorgt voor een ongekend realisme: de zwarte én witte toetsen (met Ivory Touch) zijn beide van echt hout. Het nieuwe mechaniek simuleert bovendien een grotere toetslengte, waardoor u als pianist een gebalanceerde en natuurlijke respons kan verwachten. Uniek aan de Yamaha CLP675 is dat deze beschikt over een 3-weg speakersysteem van maar liefst 210 Watt. Doordat de digitale piano per kant (links én rechts) specifieke, individuele luidsprekers heeft voor elk frequentiebereik wordt er een dynamisch, inspirerend en vol geluid gecreëerd. Doordat er drie luidsprekers aan de linkerkant én drie luidsprekers aan de rechterkant gebruikt worden, klinkt de piano zéér ruimtelijk, net als bij een echt, akoestisch instrument. Bij de eerste aanslag merkt u meteen het verschil!

De verschillen tussen de Yamaha CLP675 en de CLP685

Het topmodel van de Yamaha CLP600-lijn, de Yamaha CLP685, is de grote broer van de Yamaha Clavinova CLP675. Het topmodel bevat naast een 300 Watt-geluidssysteem ook 529 klanken ten opzichte van de 36 klanken die de Yamaha CLP675 heeft. Daarnaast heeft de Clavinova CLP685 Spruce Cone Speakers, een authentieke klavierklep (net als een echte akoestische piano) én contra-gewichten.

Page tags :

Digitale Piano
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg