Yamaha CLP-500 serie

Yamaha Clavinova CLP-5 serie

Yamaha presenteerde in maart 2014 een prachtige nieuwe CLP-lijn op de MusikMesse in Frankfurt: de Clavinova 500-serie. De uitstraling en het gevoel van een akoestische piano en de sound van de  meest prestigeuze concertvleugels. De nieuwe homepiano lijn wordt in verschillende (kleur)varianten geproduceerd. Zo is er een nieuw instapmodel voor de beginnende pianist, de CLP-525. Ook op kleurgebied heeft Yamaha een vernieuwing toegevoegd, White Ash. Voldoende keus voor zowel de beginnende en gevorderde pianist.

Bekijk Yamaha Clavinova CLP-5

Yamaha CLP525

Hét nieuwe instapmodel in de CLP-lijn en beschikbaar in de kleuren B (black walnut - matzwart), PE (polished ebony - zwart hoogglans) en R (rosewood - donkerbruin). U vindt de klank van de wereldberoemde concertvleugel van Yamaha terug in deze homepiano. De klank is gesampled uit de Yamaha CFXIIIS concertvleugel. Met een polyfonie van 256, de fraaie reverb en de 2 x 20 W is deze prachtige piano compleet. Perfect voor de beginnende pianist: een goede kwaliteit voor een mooie prijs

Yamaha CLP535

De Yamaha CLP535 wordt in maar liefst 6 verschillende kleuren aangeboden, zodat deze elegante homepiano in elke huiskamer past. De uitvoeringen zijn B (black walnut - matzwart), PE (polished ebony - zwart hoogglans), R (rosewood - donkerbruin), M (mahony - bruin), WA (white ash - witgrijs) en WH (white - wit). Naast de Yamaha CFXIIIS concertvleugel klank, vindt u vanaf de CLP535 ook de Bösendorfer Imperial klank verwerkt in deze piano. Oftewel 2 vleugels van wereldformaat verwerkt in een homepiano. Met onder andere 34 klanken, een nieuw speakersysteem, 16 track recorder, key-off samples en string resoncance haalt u een erg mooie piano in huis. 

Yamaha CLP545

Ook de Yamaha CLP545 is verkrijgbaar in dezelfde 6 kleuren als de CLP535. Met een NWX houten klavier met escapement en synthetisch ivoor komt de speelervaring nog dichter bij dat van een akoestische piano. Met de 20 ritmes en stereophonic optimizer is dit een zeer complete piano voor zowel de beginnende als gevorderde pianist. 

Yamaha CLP575

In de nieuwe CLP575 wordt geen gebruik gemaakt van samples, maar van hetzelfde modelling systeem (VRM - Virtual Resonance Modelling) dat ook  in de Tyros 5 te vinden is. Daarnaast is er sprake van een verbeterde DSP (galmtechniek) voor een nog authentiekere klankbeleving. Ook de versterking in deze uitvoering is weer groter dan de kleineren modellen in deze serie. Het gaat nog steeds om een digitale piano, maar met de ogen dicht is het verschil met een akoestische piano erg moeilijk waarneembaar. Deze homepiano is uitgevoerd in de kleuren B (black walnut - matzwart), PE (polished ebony - zwart hoogglans), R (rosewood - donkerbruin) en WH (white - wit). 

Yamaha CLP585

Doe uw ogen dicht en u hoort een akoestische piano! Op afstand lijkt het op een zeer elegante piano, maar nader bekeken is het veel meer dan dat. Natuurlijk bevat deze piano ook de samples van de Yamaha CFXIIIS en Bösendorfer Imperial concertvleugels, maar ook nog honderden andere XG, GM2 en GS klanken. De E-piano's uit de Tyros 5 zijn opgenomen en de samples behoren tot de beste tot nu toe. In de toetsen is counterwave toegepast voor dé beste speelbeleving. Het 3-weg speakersysteem is de spreekwoordelijke kers op de taart en is indrukwekkend te noemen. 

Yamaha CLP565GP

Het vleugelmodel van de CLP-serie staat te schitteren in iedere woonkamer. Met de samples van de Yamaha CFX en de Bösendorfer, een graded hammer klavier, ployfonie van 256, 16 track recorder en de grootste versterking, haalt u een pracht van een digitale vleugel in huis. U bent gegarandeerd van vele uren speelplezier met dit topmodel van Yamaha. De CLP565GP is verkrijgbaar in PE (polished ebony - zwart hoogglans) en WH (white - wit). 

De Yamaha CLP 500 serie is intussen opgevolgd door de CLP 600 serie. Meer informatie over deze serie leest u hier.

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

Digitale Piano
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg