page-loader-icon
Yamaha Clavinova Piano


Yamaha Clavinova digitale piano's

De Yamaha Clavinova digitale piano’s worden al sinds 1983 gebouwd. De jarenlange ervaring die Yamaha heeft op het gebied van akoestische piano’s hoor en voel je terug in deze serie. De Clavinova piano’s kun je verdelen in twee subcategorieën. De Clavinova CLP-serie en de Clavinova CVP-serie.

Clavinova CLP piano’s

De CLP piano’s zijn gebouwd om een akoestische piano na te bootsen. Naast een goede pianoklank kun je op deze piano nog diverse andere klanken kiezen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om strijkers, orgels, e-piano’s en diverse andere klanken te kiezen. De CLP piano’s blinken uit door de kwaliteit van de pianoklank. Door gebruik te maken van topmaterialen is het Yamaha gelukt een realistisch touche te realiseren. Dit maakt deze digitale piano’s heel geschikt om te gebruiken voor pianoles.

Lees hier meer over de huidige CLP piano's.

Clavinova CVP piano’s

De Clavinova CVP piano’s zijn meer uitgebreid. Deze digitale piano’s kun je het beste zien als een mix tussen een digitale piano en een keyboard. Zo heeft een CVP piano ook ritmebegeleiding en veel meer extra klanken. U hebt de beschikking over een compleet orkest in uw huiskamer. Door de vele klanken en mogelijkheden is de CVP-serie geschikt voor het hele gezin.Door de music guide functie is het heel gemakkelijk om voor de beginner al snel tot een goed klinkend resultaat te komen. Er gaan namelijk lampjes branden boven de toets die u in moet drukken. Op deze manier is het zelfs voor mensen die geen bladmuziek lezen mogelijk een onbekend lied te spelen.Verder kunt u opnemen op de CVP-piano’s en deze opnames dan later weer bewerken. Het is bijvoorbeeld mogelijk eerst een pianopartij in te spelen en dan later de extra instrument op te nemen.De Music Finder functie kunt u gebruiken om bij bekende songs direct de juiste klank en het ritme te kiezen. Dit maakt de CVP tot een van de meest gebruiksvriendelijke digitale piano’s die op dit moment op de markt te verkrijgen zijn.

Als officieel Yamaha dealer hebben wij de complete serie staan van de CLP piano's en ook van de CVP piano's. Kom langs in de winkel om de fantastische kwaliteit te ervaren van de Yamaha Clavinova serie!

Clavinova dealer

Oostendorp Muziek is met slechts enkele andere dealers in Nederland uitgeroepen tot officieel Yamaha Clavinova Lifestyle Center. Dat houdt in dat wij de complete lijn Clavinovapiano's in ons assortiment hebben, waarvan de meeste direct uit voorraad leverbaar zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg