U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Yamaha Clavinova CLP-745 WH digitale piano

De Yamaha Clavinova CLP-745 is een digitale piano en biedt u de kanken van twee concertpiano’s van wereldklasse, de expressieve Yamaha CFX en de warme Bösendorfer Imperial. De binaurale samplings in combinatie met de technieken die genuanceerd en betrouwbaar pianogeluid reproduceren verzekeren u van een authentieke muziekbeleving.

Wilt u graag weten of deze Yamaha Clavinova CLP-745 digitale piano bij u past? Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek. U bereikt ons op 038 - 376 2954 of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 3.143,00
€ 2.649,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 69,95
(u bespaart € 69,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 30,00)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
beleef
Yamaha Clavinova CLP-745 WH digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Klank van Yamaha Clavinova CLP-745

De Yamaha Clavinova CLP-745 heeft nieuwe binauraal opgenomen samples van Yamaha’s beste concertvleugel, de Yamaha CFX, en van de befaamde Bösendorfer Imperial. De tonen van de CFX is verbluffend expressief en de klank van de Bösendorfer is natuurlijk, warm en Weens. De binaurale recordings maken ook langere speelsessies achter uw Yamaha Clavinova prettig. Het geluid klinkt ruimtelijker, natuurlijker.

Extra muzikale opties in de Yamaha Clavinova CLP-745

De Yamaha CLP-745 geeft u keuze uit 20 begeleidingsritmes en 38 voices, klanken van muziekinstrumenten. Hier zitten twee fortepiano’s tussen, wat de CLP-700 serie alleen al onderscheidt van alle eerdere modellen. De naam fortepiano werd gegeven aan de eerste keyboard instrumenten halverwege de 18e eeuw. Met CLP-745 speelt u muziek van de Mozart Piano uit de 18e en de Chopin Piano uit de 19e eeuw. 

Look & Feel van de CLP-745

De kast van de Yamaha Clavinova CLP-745 is met aandacht ontworpen. Lichte rondingen en een elegante stijl. Het meubels straalt rust uit en is zo vormgegeven dat het blikveld van de pianist vrij is. De CLP-745 is beschikbaar in meerdere kleuren. Zo is er altijd een uitvoering die complementair is aan uw inrichting.

Klavier van de Yamaha Clavinova CLP-745

Het keyboardmechaniek in de CLP-745 is geavanceerd. Het heeft een breed dynamisch bereik en reageert nauwkeurig op de nuance van uw aanslag. De toetsen met een oppervlakte van synthetisch ivoor en ebbenhout voorkomen uitglijden. De toetsen zijn van gedroogd hout gemaakt. Dit maakt ze duurzaam omdat ze beter bestand zijn tegen kromtrekken. De textuur en structuur van de toetsen zorgen ervoor dat ze net zo aanvoelen als bij een vleugel.

Realistische pianomuziek 

  • Resonantie

De Virtual Resonance Modeling (VRM) is de benaming voor de technologie die Yamaha gebruikt om de resonantie van het akoestische instrument na te bootsen. De snaren van de gespeelde noten trillen, omliggende snaren trillen mee, de zangbodem en de kast trillen en de manier waarop is afhankelijk van de aanslag en het gebruik van de pedalen. In deze Yamaha CLP-745 wordt zelf het gedetailleerde geluid dat de dempers maken wanneer ze van de snaren worden gehaald, nagebootst.

  • Escapement mechanisme

Dit mechanisme houdt in dat de hamers snel van de snaar worden teruggetrokken zodat ze zo weinig mogelijk interveniëren in de trillingen. Er komt een klikgeluid vrij wanneer de toets zacht wordt aangeslagen. Dit detail van pianogeluid ervaart u ook in de Yamaha CLP-745.

  • Grand Expression Modeling

Een vleugel reageert op de meest subtiele aanrakingen van u als pianist. De intensiteit, de snelheid en diepte waarmee u muziek maakt. Deze Yamaha Clavinova CLP-745 gebruikt uw uitgebreide input en laat deze op verfijnde wijze terugkomen in de klanken.

Bluetooth

Via de Bluetooth verbinding kunt u muziek afspelen op de Yamaha Clavinova CLP-745. Stream audio zoals mp-3 bestanden en speel zo mee met uw eigen nummers!

Smart Pianist App

De SmartPianist applicatie is gratis te downloaden. U sluit deze aan op uw Yamaha CLP-745 en krijgt zo toegang tot een heleboel leuke muzikale functies. Pas verschillende parameters aan (onderdelen van het geluid), zoals de echo. Laat een band u begeleiden of oefen met songs. Er is veel te ontdekken in deze applicatie!

Wilt u meer beleving?

De CLP-745 is een kwalitatieve digitale piano in de middenrange van de CLP-700 serie. De Yamaha Clavinova CLP-775 staat een tree hoger op de ladder. Wat heeft deze Yamaha CLP-775 u extra te bieden?

De CLP-775 heeft een Grand Touch klavier. Wat houdt dit in? Bij een gemiddeld klavier is het moeilijker om expressie in uw muziek door te laten klinken wanneer u wat verder naar achter op de toets zit. U moet meer kracht zetten omdat dit stuk van de toets dicht bij de hefboom zit. Het Grand Touch klavier van de CLP-775 heeft langere toetsen waardoor u ook verderop op de toets gemakkelijk levendig speelt.

Daarnaast is op een akoestische piano iedere toets anders gewogen omdat de snaren verschillen in lengte en dikte. De Yamaha CLP-775 volgt als eerste in zijn soort deze getrapte aanslag.

Op maat voor u!

Wilt u graag meer informatie en weten welke piano het beste bij u past? Plan een gratis adviesgesprek in met een van onze specialisten. Zij kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden. Bel ons op 038 - 376 2954 of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, “50 Classical Music Masterpieces” (muziekboek)
Gewicht 60,0 kg
Diepte 45,9 cm
Breedte 146,1 cm
Hoogte 109,6 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur wit
Polyfonie 256
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, MIDI (IN / OUT / THRU), AUX IN (Stereo Mini), AUX OUT (L/L+R,R), USB (TO HOST/DEVI
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Reverb (6 types), Chorus (3 types), Brilliance (7 types), Effect (12 types)
Aantal klanken 38
Aantal toetsen 88
Toongenerator CFX Binaural sampling, Improved VRM and Bösendorfer Imperial piano samples
Vermogen 2 x (50W + 50W)
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043908