U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Yamaha Clavinova CSP-170 PE digitale piano

Deze fantastische digitale piano bevat het topklavier Natural Wood X, dat beschikt over houten toetsen met een synthetisch ivoren toplaag. De Yamaha Clavinova CSP piano is de eerste digitale piano die volledig via een tablet wordt aangestuurd. Dit instrument is hierdoor super makkelijk te bedienen en kent oneindig veel mogelijkheden in combinatie met de Smart Pianist App. Hierdoor gaat er een wereld open aan klanken, styles en effecten!

Lees verder >
Uitverkocht
€ 4.144,00
€ 3.179,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 99,00
(u bespaart € 76,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 59,05)
beleef
Yamaha Clavinova CSP-170 PE digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Een superieure pianoklank gecombineerd met een voortreffelijke aanslag en ongekende digitale mogelijkheden: dat is de Yamaha CSP170 digitale piano . Deze fantastische digitale piano bevat het topklavier Natural Wood X, dat beschikt over houten toetsen met een synthetisch ivoren toplaag. De Yamaha Clavinova CSP piano is de eerste digitale piano die volledig via een tablet wordt aangestuurd. Dit instrument is hierdoor super makkelijk te bedienen en kent oneindig veel mogelijkheden in combinatie met de Smart Pianist App. Hierdoor gaat er een wereld open aan klanken, styles en effecten!

Zet uw favoriete nummers om in bladmuziek en speel mee!

De Clavinova CSP-serie biedt u als pianist een ongelofelijk scala aan functies. De speciale CSP app analyseert de muziek die u wilt afspelen en creëert de bladmuziek voor u. Heeft u altijd al mee willen spelen met uw favoriete muziek? De Clavinova CSP piano gaat u hierbij helpen! De Smart Pianist App scant uw muziekbibliotheek en zet deze om naar akkoordenschema’s en laat via de ‘Stream light’ functie de toetsen oplichten die gespeeld moeten worden. Piano spelen was nog nooit zo eenvoudig!

Hoe gaat dit in z’n werk?

  • Kies een willekeurig audio nummer.
  • Laad het nummer in de Smart Pianist App en klik op de “Audio to Score” functie. De app zal nu het nummer analyseren en omzetten naar bladmuziek, zodat u dit vanaf uw instrument mee kunt spelen.
  • Volg de verlichte toetsen en uw favoriete muziekstuk mee.

Klavier van topkwaliteit

De CSP170 heeft een klavier dat qua feeling ontzettend dicht in de buurt komt van een echte, akoestische piano. Het is Yamaha's Natural Wood X klavier. Dit klavier is, net als bij akoestische piano's, gemaakt van hout. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om veel genuanceerder te kunnen spelen.

Virtual Resonance Modeling en Binaural sampling

Het van oudsher in akoestische instrumenten gespecialiseerde merk heeft VRM zó weten te optimaliseren, dat deze elk detail, van String Resonance tot Cabinet Resonance, tot in de puntjes weet na te bootsen. De klankbeleving is zó optimaal, dat het voelt alsof u een heuse akoestische vleugel bespeelt. Spelen met een hoofdtelefoon wordt nog fijner door de binaural samples van de Yamaha CFX. Deze speciaal ontwikkelde pianoklank creëert een nieuwe dimensie in de hoofdtelefoonbeleving door de natuurlijke wijze van opnemen.

Grote verscheidenheid aan klanken, styles en effecten

Naast de Smart Pianist App biedt de CSP Clavinova een grote verscheidenheid aan klanken, styles en effecten. Met zo’n 692 klanken en de daarbij in te stellen split- en layerfuncties, 470 styles en 403 songs kun je elke muziekstijl produceren. Van beginner tot gevorderde performer biedt deze pianoserie nieuwe inspiratie voor uw pianospel! Met behulp van de zogenoemde Vocal Harmony functie behoort meerstemmige zang ook tot de mogelijkheden! Kortom: een veelzijdige alleskunner waarvan een winkelbezoek zeker de moeite waard is!

Dáárom kiest u voor de Yamaha CSP-170

  • Klassiek design
  • Ongekende mogelijkheden in combinatie met Smart Pianist App
  • Samples van de Yamaha CFX & Bösendorfer Imperial concertvleugels
  • Binaural sampling voor ultieme speelbeleving met hoofdtelefoon
  • 2 x 45W versterking
  • Door experts geprezen klavier Natural Wood X (NWX)

De CSP serie bestaat uit 2 modellen. De Yamaha CSP-150 en de CSP-170 en zijn beide leverbaar in de kleuren zwart mat, zwart hoogglans en wit. De CSP-170 is het topmodel uit deze serie, mede door het geweldige klavier dat natuurlijker aanvoelt dan dat van zijn kleine broertje, de CSP-150.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, Online Member Product Registration
Gewicht 69,0 kg
Diepte 46,6 cm
Breedte 141,8 cm
Hoogte 104,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, Microfoon, MIDI I/O/THRU, AUX IN Stereo Mini, AUX OUT, (L/L+R, R), Pedaal, USB to
USB-audio ja
Effecten Reverb (58 presets), Vocal Harmony (44 presets), Master EQ (5 presets + gebruikers), Intelligent Aco
Omschrijving klanken 692 Voices + 29 Drum / SFX Kits
Aantal klanken 621
Aantal toetsen 88
Toongenerator CFX Binaural sampling, Improved VRM and Bösendorfer Imperial piano
Vermogen 2 x (45W + 45W)
Ingebouwde speakers ja
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042909