page-loader-icon
Keyboard kopen

Keyboard kopen

Wilt u een keyboard kopen? Bij Oostendorp Muziek kunt u kiezen tussen keyboards van alle topmerken zoals Yamaha (Tyros), Korg en Ketron keyboards in verschillende types en prijsklassen. Ook kunt u kiezen uit veel tweedehands keyboards. Bij ons vindt u dus zeker het keyboard dat bij u past! Een keyboard kopen doet u bij Oostendorp Muziek!

Een keyboard kopen?

Bij een keyboard kopen krijgt u niet één instrument, maar een heleboel tegelijk! Keyboards staan vol met prachtige geluiden en lekkere begeleidingen. Een leuk liedje kunt u op een keyboard al spelen na een paar lessen met een akkoord en een simpele rechterhandpartij. De begeleiding doet de rest. U leert op een keyboard goed in de maat spelen omdat er constant een orkest mee kan spelen.

Mogelijkheden

Een middenklasse keyboard of hoger heeft vele mogelijkheden. Niet alleen het spelen van liedjes, maar ook het maken van een eigen ritme, een eigen liedje componeren, opnemen, enzovoort. U kunt ook elk spoor van een orkest apart opnemen. Bijvoorbeeld eerst de drums, dan de basgitaar en dan de piano of de gitaar. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden met de computer en keyboard samen. Zo kunt u uw eigen muziek op een cd zetten en dan af laten spelen in de cd-speler.
Van goedkope keyboards naar alleskunnende keyboards. Oostendorp Muziek kunt u een keyboards kopen voor beginners, maar ook keyboards voor de gevorderden.

Merken keyboards

Als u een keyboard kopen wilt moet u een instrument kiezen dat klanktechnisch bij u in de smaak valt. Een Roland sound is heel anders dan een Yamaha sound. Wij leveren alle grote merken als Yamaha, Roland, Korg, Ketron etc. Veel van deze keyboards zijn te bespelen in de showroom. U kunt dus de verschillen zelf horen en passend keyboard kopen.

Een keyboard kopen, waar let ik op?

Als u een keyboard wilt kopen waar u goed op kunt leren spelen dan is het handig om een aanslaggevoelig keyboard te kopen.
Let er ook op dat het keyboard vijf octaven heeft ofwel 61 toetsen. Zorg verder voor voldoende speelmogelijkheden, zodat u niet na een half jaar alweer een ander keyboard moet kopen. Vraag onze verkoopadviseurs hiernaar!

Een tweedehands keyboard kopen

Wilt u een keyboard kopen? Denk dan eens aan een mooi tweedehands exemplaar. Als u begint, heeft u voor hetzelfde geld veel meer mogelijkheden, een betere versterking en een beter geluid voor dezelfde prijs als een nieuw keyboard. Een tweedehands keyboard kopen doet u bij ons met garantie!

Vragen?

Onze specialisten adviseren u graag vrijblijvend als u een keyboard wilt kopen. Neem dus gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten of een keyboard uit wilt proberen.

keyboard kopen