SALE tot wel 30% korting


Disclaimer

Website

Oostendorp Muziek spant zich in om haar websites te voorzien van correcte en actuele informatie. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

Aanbiedingen gelden zo lang de voorraad strekt. Productafbeeldingen zijn illustratief en kunnen afwijken van het werkelijke product.

Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden. Deze links worden aangeboden als mogelijk relevante suggestie voor aanvullende informatie. Oostendorp Muziek is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina’s waar naar verwezen wordt.

Alle teksten, foto’s en andere informatieve delen die via deze website worden verstrekt, zijn - tenzij uitdrukkelijk anders vermeld - intellectueel eigendom van Oostendorp Muziek en mogen niet zonder onze vooraf verkregen schriftelijke toestemming door anderen worden overgenomen, gekopieerd of verspreid.

Algemene voorwaarden

Op onze correspondentie zijn de Algemene Voorwaarden van Oostendorp Muziek van toepassing. U vindt deze voorwaarden op onze website, in onze zaak of bij de Kamer van Koophandel in Zwolle onder nummer 08176600.

E-mail

De informatie uit onze e-mails is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer dit bericht niet voor u bestemd is, dan verzoeken we u vriendelijk dit door te geven aan de afzender van deze e-mail. Wij verzoeken u vervolgens deze e-mail te vernietigen en de inhoud ervan aan niemand anders kenbaar te maken. We danken u bij voorbaat voor uw discretie.