Evenementen

Bekijk hieronder de toekomstige en afgelopen evenementen, demonstraties en workshops van Oostendorp Muziek.

Producten 1 tot 5 van 10 in totaal

Pagina

Producten 1 tot 5 van 10 in totaal

Pagina


Demonstraties bij Oostendorp Muziek

Er worden met enige regelmaat nieuwe evenementen ingepland, dus bekijk deze agenda en blijf op de hoogte. De toegang is gratis en u kunt gratis parkeren achter ons pand aan de Stationsweg 1 in Wezep (tenzij anders aangegeven). U bent van harte welkom op de aangegeven tijden.


Aanmelden

Wilt u een evenement, demonstratie of workshop bijwonen? Verzeker u dan van een plaats en geef u op middels een e-mail naar [email protected]. Wij weten dan met hoeveel bezoekers we rekening moeten houden. En stel dat de activiteit niet door kan gaan of stel dat er andere belangrijke ontwikkelingen omtrent de demonstratie zijn, dan houden we u via een e-mail op de hoogte.


Persoonlijke demonstratie

Het is ook mogelijk om een persoonlijke demonstratie aan te vragen. We maken dan een afspraak met u zodat we in alle rust alles kunnen vertellen over onze producten.

We helpen u graag bij het vinden van het instrument dat u zoekt. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, maken we graag tijd voor u vrij zodat we u in alle rust kunnen informeren over een bepaald instrument en een demonstratie kunnen geven. U kunt hier een afspraak plannen voor een productdemonstratie.

U kunt aangeven om welk product het gaat en welke datum en tijd u het best schikt. We zullen contact met u opnemen om deze afspraak met u te bespreken.


Extra ondersteuning

U kunt extra ondersteuning, informatie en downloads vinden op een aantal themawebsites en fora die Oostendorp Muziek voor u heeft gemaakt. Op de themasites plaatsen we nieuwtjes en updates van uw instrument. Op de fora vindt u een groot aantal mensen met veel ervaring en kennis over uw instrument. Bezoek de sites en haal het maximale uit uw instrument!


Onze themawebsites

U kunt terecht op onze themawebsites voor meer informatie over de Yamaha Tyros2, de Yamaha Tyros3, de Yamaha Tyros4 of de Yamaha Tyros5. De fora gaan daarnaast over de Korg Kronos en Korg Pa3X. Deze websites en fora hebben we speciaal gebouwd voor deze instrumenten zodat we u zo goed mogelijk van informatie en service kunnen voorzien.

Soort Website
Oostendorp Tyros2 Website http://www.T-2.nl
Oostendorp Tyros3 Website http://www.TY-3.nl
Oostendorp Tyros4 Website http://www.TY4.nl
Oostendorp Tyros5 Website /tyros-5 (tijdelijk niet bereikbaar)
Genos website http://g-nos.nl/
Oostendorp Keyboard Forum http://www.t-2.nl/forum/
Oostendorp Kronos Forum http://www.t-2.nl/forum/forum.asp?FORUM_ID=6
Oostendorp Pa3X Forum http://www.t-2.nl/forum/forum.asp?FORUM_ID=5
Oostendorp Tyros 5 Forum http://forum.t-2.nl/