Algemeen nieuws

 1. Kamper Orgeldag 2022

  Oostendorp Muziek is aanwezig op de eerste Kamper Orgeldag!

  Op zaterdag 30 april (10:00 - 17:00) wordt in de Kamper Bovenkerk de allereerste Kamper Orgeldag georganiseerd. Een dag die in het teken staat van organist en componist Willem Hendrik Zwart. U kunt er de hele dag genieten van concerten door Harry Hamer, Harm Hoeve, Gerwin van der Plaats, Daniel Rouwkema, Marco den Toom, Minne Veldman en André van Vliet. Maar dat niet alleen. Rond 12:30 zal er een groot portretschilderij van schilder Dirk Bal onthuld worden dat een plaats zal krijgen in de Kamper Bovenkerk. Jan van 't Hul (oud RD journalist) en Prof. Hans Fidom zullen deze onthulling omlijsten met een tweetal schetsen over het leven en werk van de voormalig Bovenkerk organist. Gedurende de hele middag zijn er ook een tentoonstelling en unieke videobeelden te zien over het leven van Wilem Hendirk Zwart en wordt een unieke kaarsenstandaard geopenbaard die gemaakt is door meestersmid Sven de Lang

  Lees meer »

  Kamper Orgeldag 2...

 2. Muziek op 2e paasdag

  Het meest muzikale uitje op 2e paasdag

  Het mag weer! Kom langs bij het meest muzikale paasuitje van 2022. Op maandag 18 april staan 4 van onze professionele demonstrateurs voor u klaar voor het geven van een Koninklijke privébehandeling. Geniet op 3 etages aan toetsen van de muzikale sfeer, terwijl u wordt verzorgd en samen met ons op zoek gaat naar het instrument dat bij uw behoeften past. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

  Onze media nu nog socialer

  Ook bouwen we graag een warme community op met onze klanten en andere toetsenliefhebbers. Niet alleen in de showroom, maar ook online. We delen veel over nieuwe muzikale ontwikkelingen, wat we doen en dit alles regelmatig met de nodige humor! Lacht u met ons mee? Zoek ons op uw favoriete platform en like ons.

  Lees meer »

  Muziek op 2e paas...

 3. Erkend Schimmel dealer

  Nu ook erkend Schimmel dealer

  Sinds maart dit jaar zijn we erkend dealer van het historierijke pianomerk Schimmel! Met nu al de grootste collectie van Nederland, zodat u echt wat te kiezen heeft. Iedereen die de ziel van een nieuwe Schimmel wil ervaren is van harte uitgenodigd om ze vrijblijvend te komen bespelen.

  Een mooie anekdote

  Begin jaren 90’ deden wij al een aanvraag voor het prestigieuze pianomerk Schimmel, dat destijds al werd aangeboden in onze regio door een andere dealer. Omdat een dealerschap daarom niet mogelijk was, vroegen wij of we dan wel onderdelen konden bestellen – dat was mogelijk. Ons snedige antwoord was dan ook: “doe ons dan maar drie piano's in onderdelen”. Bijna 30 jaar na dato, zijn wij in maart 2022 alsnog erkend dealer geworden van het beroemde Duitse pianomerk.

  Het spel van een Schimmel piano

  Speel je op een Schimmel, dan voel je hoe pianospelen echt bedoeld is. De dyna

  Lees meer »

  Erkend Schimmel d...

 4. BLACK FRIDAY ACTIE: 7,5% EXTRA KORTING!

  Dit is hét moment om uw nieuwe instrument te bestellen bij Oostendorp Muziek! Wat is er leuker om de wintermaanden door te brengen met uw net gekochte muziekinstrument? Wij laten u graag het plezier van muziek maken beleven. Daarom ontvangt u tijdens ons lange Black Friday Weekend 7,5% korting bovenop onze scherpe prijzen! Voor deze korting hoeft u zelf niets te doen, deze wordt namelijk tijdens het betalen automatisch verrekend. De korting wordt in de kassa aan de rechterkant getoond, zodat u kan zien hoeveel u precies heeft bespaard.

  Weet u nog niet welk instrument u precies wilt? Goed nieuws: ook in de showroom krijgt u 7,5% korting. In de winkel kunt u de toetsinstrumenten zelf ervaren én krijgt u persoonlijk advies van onze deskundige medewerkers.

  Wilt u

  Lees meer »

  BLACK FRIDAY ACTI...

 5. OOSTENDORP ORGEL-DAGEN!

  OP ZOEK NAAR EEN VOORDELIG TWEEDEHANDS ORGEL? ZOEK DAN NIET VERDER!

  In de eerste week van november geven we tot 30% korting op onze occasion orgels. Ons ruime aanbod van onder andere Johannus, Domus en Content staat voor u klaar. Laat u adviseren door een van onze kundige adviseurs en profiteer van onze extra scherpe prijzen!

  Goedkoop orgel

  ACTIEVOORWAARDEN

  • Deze actie is geldig van maandag 1 tot en met zaterdag 6 november 2021
  Lees meer »

  OOSTENDORP ORGEL-...

 6. Uw piano klaar voor de zomer

  De zomerperiode staat weer voor de deur. Warm weer en een hoge luchtvochtigheid kenmerken dit seizoen. Welke invloed heeft dit op uw piano of vleugel en wat kunt u doen om de klank zo mooi mogelijk te houden? Tips voor het onderhouden van uw piano leest u hier.

  Onderhoud uw piano in de zomer - waarom?

  In de zomer zit er doorgaans veel vocht in de lucht. Het hout van uw piano of vleugel absorbeert het vocht en zet uit. Dat de dichtheid van het hout verandert is niet per se slecht voor het hout, het kan wel negatieve bijwerkingen hebben op het pianomechaniek, dat uit duizenden onderdeeltjes bestaat. Met een te hoge luchtvochtigheid kunnen de uitgezette houten onderdelen gaan schuren, wat weerstand oplevert. De piano speelt hierdoor zwaarder, u kunt met minder souplesse spelen en de klank vervormt. Daarnaast kunnen de asjes, snaren en stempennen gaan roesten, wat geen lust is voor het oog en het materiaal aantast.

  Wat

  Lees meer »

  Uw piano klaar vo...

 7. Digitaal showroombezoek Johannus

  Johannus lanceert een nieuwe reeks orgelvideo’s. Welkom in de digitale showroom!

  In deze tijd zijn er gelukkig weer mogelijkheden om fysiek naar onze showroom te komen en orgels te bewonderen en bespelen! Toch kan dit soms een uitdaging zijn. Johannus presenteert daarom een nieuwe serie video’s waarmee u vanuit uw huiskamer kennis kunt maken met de collectie. Een digitaal showroombezoek als het ware! 

  Wat kunt u verwachten? Martin van Heerde geeft u alle informatie die u nodig heeft om een goed beeld van het desbetreffende orgel te krijgen. Denkt u aan registers, geluiden, stemmingen, materiaal & kleur etcetera. Ook speelt hij stukken voor.

  Klik op een van de orgels en vind op de productpagina alle informatie, foto’s en natuurlijk de video’s [in de galerij]!

  Lees meer »

  Digitaal showroom...

 8. Namm '21 releases bij Oostendorp

  NAMM ‘21: Believe in Music

  De NAMM-show is een terugkerend spektakel waar grote merken hun nieuwste digitale instrumenten aan de wereld presenteren. Deze januari 2021 editie  had het inspirerende thema: Believe in Music!

  Wij zetten van deze drie merken een aantal releases op een rij. Deze zijn stuk voor stuk terug te vinden bij Oostendorp Muziek. 

  • Yamaha komt met de CLP-725 en maakt zo de nieuwste CLP-serie compleet. Ook de nieuwe DGX-670 is ophanden.
  • Roland is gekomen met een nieuwe lijn F- en RP-stage piano’s.
  • Hammond lanceert twee uitvoeringen van het gave SK PRO stage keyboard!

  Yamaha Cla

  Lees meer »

  Namm '21 rel...

 9. PERSOONLIJK ADVIES OP AFSTAND

  Piano kopen tijdens de lockdown

  De lockdown zorgt er waarschijnlijk voor dat u meer tijd thuis zal doorbrengen. Wat is er dan leuker om die tijd door te brengen met een nieuw instrument? 

  Door de lockdown is onze winkel in Wezep tot 19 januari gesloten. Ook tijdens deze periode staan wij klaar voor u met advies op afstand.

  Om u nog steeds van persoonlijk en deskundig advies te kunnen voorzien is er de mogelijkheid om een

  Lees meer »

  PERSOONLIJK ADVIE...

 10. Oostendorp Muziek is als Uitstekend beoordeeld

  We zijn de 3000 Reviews op Trustpilot gepasseerd!

  Wij willen iedereen bedanken voor de vele positieve en lovende reviews van de afgelopen jaren.

  Beoordeel Oostendorp Muziek op Trustpilot of Google

  Wilt u ons helpen het aantal reviews nog verder te laten groeien? Ga dan naar 1 van onderstaande links:
  TRUSTPILOT: https://bit.ly/36HnW3i
  GOOGLE: https://bit.ly/3c4Ov3j

  Lees meer »

  Oostendorp Muziek...

Pagina