Algemeen nieuws

 1. Maak kennis met de nieuwe Johannus Sonique!

  Introductiedag nieuw orgel Johannus Sonique 

  Organist Jaap Kramer zal zaterdag 23 september 2023 van 14.00 tot 16.00 aanwezig zijn om te laten zien wat de nieuwe orgel Johannus Sonique te bieden heeft. Onder het genot van koffie en thee kunt u genieten van het orgelspel van Jaap Kramer. U bent van harte welkom. 

  Introductie Johannus Sonique op zaterdag 23 september

  De Johannus Sonique is een perfecte combinatie van traditie en innovatie. Met zijn tijdloze vakmanschap en baanbrekende technologie biedt dit orgel een ongeëvenaarde muzikale ervaring. Ontdek de harmonieuze wereld van de Sonique en laat u betoveren door zijn uitzonderlijke geluid en stijlvolle design. Dit orgel neemt u mee op een reis door de kenmerken en mogelijkheden van de Sonique, zodat u de kracht van dit opmerkelijke instrument kunt ervaren.

  Uitzonderlijk geluid van de Johannus Sonique

  Lees meer »

  Maak kennis met d...

 2. Vijftig vleugels speelklaar opgesteld

  Vijftig vleugels speelklaar opgesteld!

  Een vleugel moet vaak aan veel wensen voldoen. Sowieso moet u de klik hebben met het instrument, wat veelal wordt bepaald door de klank en speelaard. Omdat dit zo persoonlijk is vallen veel instrumenten af voordat de match gevoeld wordt. Wat het extra lastig maakt is dat er daarnaast ook nog secundaire maar praktische zaken meespelen die in meer of mindere mate van belang zijn zoals lengte, prijsklasse, kleur en uitstraling. Wij gaan alleen voor het best passende instrument en hebben gemerkt dat het daarvoor cruciaal is om voldoende keuze te hebben. In Wezep en Hilversum hebben we daarom bij elkaar niet alleen 50 vleugels opgesteld staan, maar we hebben er ook nog rekening mee gehouden dat het aanbod zo gevarieerd mogelijk is en zelfs zoveel mogelijk afgestemd op de vraag. Zo vindt u bij ons bijna altijd de ideale match! En dat is wel heel fijn bij een waardevolle aankoop die u waarschijnlijk maar eens in uw leven doet. Wij begeleiden

  Lees meer »

  Vijftig vleugels ...

 3. Johannus LiVE 3T kortingsactie

  Johannus LiVE 3T kortingsactie

  In de laatste maanden van het jaar geven Johannus en Oostendorp Muziek u graag een mooi cadeau. Tot en met 31 december 2022 profiteert u namelijk van een geweldige kortingsactie. Koop een Johannus LiVE 3T voor de prijs van een LiVE 2T (€15.695)! Dat zijn drie klavieren voor de prijs van twee! En ontvang daarbij ook nog eens 5 samplesets naar keuze. De Johannus LiVE 3T beleeft u bij Oostendorp Muziek.

  Johannus LiVE 3T

  Met de Johannus LiVE 3T bespeelt u beroemde pijporgels van over de hele wereld. De 3T maakt gebruikt van sampling-technologie die zorgt voor een ontzettend realistisch geluid. Deze orgels zijn door audiospecialisten van Johannus opgenomen met hoogwaardige opnameapparatuur. Toets voor toets, pijp voor pijp. De dispositie van dit orgel is inwisselbaar, dat betekent dat u verschillende bekende pijporgels bespelen uit de hele wereld. Vlieg in een oogwenk van Parijs naar Amsterdam naar Dresden en geniet van de schitterende p

  Lees meer »

  Johannus LiVE 3T ...

 4. Yamaha Demodagen 2022

  Yamaha Demodagen 2022

  De Yamaha demodagen zijn terug van weggeweest! Op deze middagen ontdekt u Yamaha zoals nooit tevoren. Met Peter Baartmans die de grenzen opzoekt van wat Yamaha te bieden heeft; veel opgestelde Yamaha-instrumenten om te proberen en onze eigen experts die u er alles over kunnen vertellen. Er worden warme dranken geschonken en voor/na de demonstraties van Peter Baartmans (13:00 - 15:00) is de showroom geopend. Alvast veel plezier in de wondere wereld van Yamaha toetsinstrumenten.

  Wezep (Stationsweg 1, Wezep)

  • vrijdag 4 november | 13:00 - 14:00 | 14:00 - 15:00
  • vrijdag 23 december | 13:00 - 15:00

  Reserveer hier uw tickets voor een van de Yamaha Demodagen in Wezep

  Hilversum (Gijsbrecht van Amstelstraat 91, Hilversum)

  Lees meer »

  Yamaha Demodagen ...

 5. Onze tweede showroom

  Oostendorp Muziek opent haar tweede showroom

  Goed nieuws voor alle toetsenisten en muziekliefhebbers in Hilversum en omstreken. Op donderdagavond 1 september a.s. opent toetsenspecialist Oostendorp Muziek haar tweede vestiging. Na ruim 45 jaar actief te zijn geweest vanuit het Gelderse Wezep, is nu ook Hilversum een Oostendorp Locatie rijker. Vanaf vrijdag 2 september is iedereen van harte welkom om de gloednieuwe showroom te ontdekken en de wereld van piano’s en vleugels te beleven – ook als u zelf nog niet speelt. Er staan meer dan 200 toetsinstrumenten klaar; van top-of-the-line beginnerspiano’s tot grandiose concertvleugels. U kunt de nieuwe vestiging van Oostendorp Muziek bezoeken aan de Gijsbrecht van Amstelstraat 91 in Hilversum. We zullen u de komende weken op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Dus volg onze socials om niets te missen van het proces van het openen van de showroom. Tot in september!

  Lees meer »

  Onze tweede showr...

 6. Kortingen en live muziek op Tweede Pinksterdag

  Kortingen en live muziek op 2e Pinksterdag

  Oostendorp Muziek opent haar deuren ook op Tweede Pinksterdag! Van 10:30 – 17:00 bent u van harte welkom om te genieten van live muziek, de mooiste instrumenten, inzichten van experts en flinke kortingen. De koffie en thee staat klaar. We zien ernaar uit u te verwelkomen.

  Kortingen

  Brengt u ons een bezoek op Tweede Pinksterdag? Dan ontvangt u 10%, 20% of zelfs 30% korting op verschillende geselecteerde showroominstrumenten. Dit aanbod geldt alleen voor aankopen in de showroom op maandag 6 juni 2022. Belt u gerust met onze klantenservice voor meer informatie.

  Live muziek

  De live muziek wordt verzorgd door toetsenist en goede vriend van Oostendorp M

  Lees meer »

  Kortingen en live...

 7. Kamper Orgeldag 2022

  Oostendorp Muziek is aanwezig op de eerste Kamper Orgeldag!

  Op zaterdag 30 april (10:00 - 17:00) wordt in de Kamper Bovenkerk de allereerste Kamper Orgeldag georganiseerd. Een dag die in het teken staat van organist en componist Willem Hendrik Zwart. U kunt er de hele dag genieten van concerten door Harry Hamer, Harm Hoeve, Gerwin van der Plaats, Daniel Rouwkema, Marco den Toom, Minne Veldman en André van Vliet. Maar dat niet alleen. Rond 12:30 zal er een groot portretschilderij van schilder Dirk Bal onthuld worden dat een plaats zal krijgen in de Kamper Bovenkerk. Jan van 't Hul (oud RD journalist) en Prof. Hans Fidom zullen deze onthulling omlijsten met een tweetal schetsen over het leven en werk van de voormalig Bovenkerk organist. Gedurende de hele middag zijn er ook een tentoonstelling en unieke videobeelden te zien over het leven van Wilem Hendirk Zwart en wordt een unieke kaarsenstandaard geopenbaard die gemaakt is door meestersmid Sven de Lang

  Lees meer »

  Kamper Orgeldag 2...

 8. Muziek op 2e paasdag

  Het meest muzikale uitje op 2e paasdag

  Het mag weer! Kom langs bij het meest muzikale paasuitje van 2022. Op maandag 18 april staan 4 van onze professionele demonstrateurs voor u klaar voor het geven van een Koninklijke privébehandeling. Geniet op 3 etages aan toetsen van de muzikale sfeer, terwijl u wordt verzorgd en samen met ons op zoek gaat naar het instrument dat bij uw behoeften past. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak.

  Onze media nu nog socialer

  Ook bouwen we graag een warme community op met onze klanten en andere toetsenliefhebbers. Niet alleen in de showroom, maar ook online. We delen veel over nieuwe muzikale ontwikkelingen, wat we doen en dit alles regelmatig met de nodige humor! Lacht u met ons mee? Zoek ons op uw favoriete platform en like ons.

  Lees meer »

  Muziek op 2e paas...

 9. Erkend Schimmel dealer

  Nu ook erkend Schimmel dealer

  Sinds maart dit jaar zijn we erkend dealer van het historierijke pianomerk Schimmel! Met nu al de grootste collectie van Nederland, zodat u echt wat te kiezen heeft. Iedereen die de ziel van een nieuwe Schimmel wil ervaren is van harte uitgenodigd om ze vrijblijvend te komen bespelen.

  Een mooie anekdote

  Begin jaren 90’ deden wij al een aanvraag voor het prestigieuze pianomerk Schimmel, dat destijds al werd aangeboden in onze regio door een andere dealer. Omdat een dealerschap daarom niet mogelijk was, vroegen wij of we dan wel onderdelen konden bestellen – dat was mogelijk. Ons snedige antwoord was dan ook: “doe ons dan maar drie piano's in onderdelen”. Bijna 30 jaar na dato, zijn wij in maart 2022 alsnog erkend dealer geworden van het beroemde Duitse pianomerk.

  Het spel van een Schimmel piano

  Speel je op een Schimmel, dan voel je hoe pianospelen echt bedoeld is. De dyna

  Lees meer »

  Erkend Schimmel d...

 10. OOSTENDORP ORGEL-DAGEN!

  OP ZOEK NAAR EEN VOORDELIG TWEEDEHANDS ORGEL? ZOEK DAN NIET VERDER!

  In de eerste week van november geven we tot 30% korting op onze occasion orgels. Ons ruime aanbod van onder andere Johannus, Domus en Content staat voor u klaar. Laat u adviseren door een van onze kundige adviseurs en profiteer van onze extra scherpe prijzen!

  Goedkoop orgel

  ACTIEVOORWAARDEN

  • Deze actie is geldig van maandag 1 tot en met zaterdag 6 november 2021
  Lees meer »

  OOSTENDORP ORGEL-...

Pagina