Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Piano huren | Vleugelverhuur

akoestische piano huren

Als u er niet zeker van bent of het pianospelen ook op de langere termijn gaat bevallen, dan is het huren van een instrument een perfecte oplossing. Wij verhuren zowel piano's als vleugels, akoestisch én digitaal. Een akoestische piano huren kan al voor € 10,00 per maand. Op deze manier hopen wij voor elk budget zoveel mogelijk kinderen en volwassenen enthousiast te kunnen maken voor het pianospelen. 

Wat ons huursysteem extra aantrekkelijk maakt, is dat na afloop de huur van de eerste 6 maanden in mindering gebracht worden op de verkoopprijs. Bij akoestische piano's worden zelfs de transportkosten in mindering gebracht. U bent dan uiteindelijk niet duurder uit, wanneer u de piano eerst hebt gehuurd. 

Klik hieronder op een van de productcategorieën voor meer informatie over een akoestische piano huren, een digitale piano huren of een vleugel huren Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Wezep, waar u een ruim aanbod aan schitterende instrumenten zult vinden. Hier kunt u op uw gemak een goede keuze maken en onze specialisten adviseren u hier graag bij.

(Akoestische) piano huren voor lange termijn

huren akoestische piano Huren van een akoestische piano vanaf € 10,00 per maand!
U speelt al op korte termijn op een prachtige akoestische piano in uw huiskamer. Lees meer...
Digi piano huren Digitale piano huren vanaf € 50,00 per maand!
Bepaal na 6 maanden of u overgaat tot aanschaf. Lees meer...
Vleugel huren Huur een vleugel vanaf € 80,00 per maand!
Een vleugel aanschaffen is een investering voor het leven, u kunt een vleugel huren alvorens u tot koop overgaat. Lees meer...
Digitale vleugel huren Huur een digitale vleugel vanaf € 80,00 per maand!
Een vleugel aanschaffen is een investering voor het leven, u kunt een vleugel huren alvorens u tot koop overgaat. Lees meer...

 

Dagverhuur

Bent u op zoek naar een piano, vleugel of orgel voor een concert, evenement, feestje, opnamen of tv-programma? Oostendorp is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van toetsinstrumenten en kan de huur van een instrument in goede banen leiden. Een akoestische piano huren voor een dag is dus ook mogelijk. Onze eigen transportservice zorgt ervoor dat u op tijd het instrument op de gewenste locatie heeft staan. De stagepiano kan zelf afgehaald en teruggebracht worden. In de onderstaande tabel ziet u het aanbod van instrumenten voor dagverhuur. 

Soort instrument Naam excl. b.t.w. incl. b.t.w.
akoestische piano Yamaha YUS € 225,00 € 272,25
akoestische vleugel Yamaha C7X € 525,00 € 635,25
stagepiano Yamaha P-155, inclusief standaard, lessenaar en bank € 69,00 € 83,49
stagepiano Yamaha P-155, inclusief speakers, standaard, lessenaar en bank € 99,00 € 119,70
digitale piano  Yamaha N2 € 195,00 € 235,95
orgel 2-klaviers orgel € 175,00 € 211,75
orgel  3-klaviers orgel € 250,00 € 302,50
orgel  3-klaviers orgel, inclusief 4 grote speakers € 400,00 € 484,00

Contact | Offerte aanvragen

Heeft u interesse in de huur van een (digitale) piano, vleugel of orgel? Vraag dan meer informatie of een offerte aan voor onze pianoverhuur of vleugelverhuur via onderstaand contactformulier. 

  • id
  • date
    calendar

Levering in heel Nederland

piano en vleugel levering in heel nederland

Muziekcentrum Oostendorp is dé toetsenspecialist van Nederland en kan mede door haar grote assortiment, eigen technische dienst, vakkundige pianostemmers en eigen transportservice leveren in heel Nederland. Ook kunnen wij in elke woonplaats een goede pianostemmer regelen die uw akoestische piano en/of vleugel stemt. Zo bent u verzekerd van de beste service!      

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918