Keyboard met standaard

Keyboard met standaard

Bent u op zoek naar een keyboard met standaard? Dan bent u bij Oostendorp Muziek aan het goede adres! Wij hebben namelijk vele verschillende keyboards met daarbij passende standaards. Op deze pagina kunt u lezen welke keyboards en standaards wij aanraden voor de beginnende en de gevorderde speler!


Keyboard met standaard voor beginners

De meest populaire beginnerskeyboards zijn van het merk Yamaha. De Yamaha PSR-E373 is dankzij de lage prijs erg populair. De Yamaha PSR-E463 is iets duurder, maar heeft een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit maakt het keyboard voor veel beginnende toetsenisten erg geschikt.

Welke keyboardstandaards passen hierbij? De Entrada SKX-220 is een enkele schaarstand voor een voordelige prijs. De Entrada SX-300 is een dubbele schaarstand, wat uw keyboard extra stevigheid geeft. Bij de PSR-E463 zijn deze standaards als voordeelbundel toe te voegen, waardoor u tot €20,- bespaart!

Keyboards met standaard voor de gevorderde speler

Ook in het hogere segment zijn Yamaha keyboards erg populair, van de SX-700 en SX-900 tot de meest uitgebreide Yamaha Genos. De Genos is de langverwachte opvolger van de Yamaha Tyros 5 en is volgens kenners het beste keyboard ooit gemaakt. Deze top keyboards verdienen natuurlijk ook top accessoires.

Welke keyboardstandaard past hier goed bij? Natuurlijk is de eerder genoemde SX-300 standaard ook geschikt voor deze keyboards. Deze standaards kunnen instrumenten dragen tot 50 kilo, de genoemde keyboards zijn maximaal 15 kilo. Ook hier goed nieuws: de Entrada SX-300 is bij de drie instrumenten toe te voegen als voordeelbundel, waardoor u €20,- korting krijgt!

Welke keyboardstandaards zijn er nog meer?

Naast de SX-220 en de SX-300 is er nog de Entrada SKT-400 keyboardstandaard. Deze luxere standaard biedt door de andere opzet van de poten meer beenruimte. Daarnaast is deze meer te verstellen in hoogte, zodat u zowel staand als zittend kan spelen.

Keyboard standaard met kruk

Naast het keyboard en de standaard is een kruk natuurlijk nodig om te spelen. Ideale keyboardkrukken zijn de Entrada BK-200 en BK-300. De Entrada BK-300 heeft een grotere en dikkere zitting, wat zorgt voor nog meer comfort. Ook deze keyboardbanken zijn als voordeelbundel bij uw keyboard te bestellen, waardoor u profiteert van €15 tot €20 korting!

Geen producten gevonden voor deze selectie.