Ontvang tot wel 30% korting op verschillende producten tijdens de voorjaarsactie!


Entrada BK-200 B skai black keyboardbank

De Entrada Keyboardbank Compact, een klein model keyboardbank. Deze bank is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. De bank is in hoogte verstelbaar, zodat u de bank kunt aanpassen aan uw eigen lengte.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 54,95
€ 44,95
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Ja, mogelijk

Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

De Entrada BK200 Keyboardbank in zwarte uitvoering is een kruk waarop u al uw enthousiaste muzikaliteit op kunt botvieren. Het dikke kussen is met kunstleer overtrokken en geeft de bank een geweldig comfort. Een goede houding is erg belangrijk bij het spelen van toetsinstrumenten. Daar is deze Entrada BK200 de ideale keyboardbank voor. U kunt de keyboardbank uiteraard ook voor het bespelen van uw piano gebruiken.

De speelbank is in drie verschillende hoogtes verstelbaar (41, 46 en 50 cm). Het verstellen van de hoogte is in een handomdraai gebeurt. Op de metalen poten zijn rubberen doppen bevestigd, wat het accesoire verstevigt. De bank zal daarom niet van zijn plaats verschuiven als u erop zit. Wanneer u de pianobank wilt vervoeren, dan is dat geen enkel probleem. De bank is even snel versteld in hoogte als ingeklapt, en is dus uitstekend te gebruiken als mobiele keyboardbank. Een ideale keyboardbank voor de reizende artiest.

Kortom: een complete en compacte keyboardbank voor een scherpe prijs!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Kleur zwart
Opgesteld in Wezep ja
Productstatus Nieuw
Merk Entrada
Garantie 3 jaar
Hoogte 3,0 cm
Breedte 43,5 cm
Diepte 31,0 cm
Artikelcode P001141