Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Digitale vleugel huren

donderdag 17 april 2014 08:39

Digitale vleugel huren vanaf € 80,00 per maand

Bent u op zoek naar een volwaardige digitale vleugel met een prachtige klank en goede aanslag, maar wilt u het instrument niet meteen aanschaffen? Huur dan eerst een digitale vleugel en bepaal na 6 maanden of u het instrument wenst aan te schaffen of te retourneren. U heeft ook de mogelijkheid om de huurperiode te verlengen met nogmaals 6 maanden. Zo heeft u mooi de tijd om te kijken of deze nieuwe hobby past bij u of uw kinderen. En wanneer u de vleugel aanschaft, krijgt u altijd de huur van de eerste 6 maanden weer terug.

De vleugels die in aanmerking komen, zijn van onze eigen Digital Classic serie. Deze bestaat uit een lijn digitale vleugels met een tijdloze, klassieke uitstraling. U kunt kiezen uit de modellen Grand en Mini Grand.

Een digitale vleugel heeft zeer weinig onderhoud nodig. U hoeft het instrument bijvoorbeeld nooit te laten stemmen en met een hoofdtelefoon kunt u ongestoord dag en nacht oefenen. U heeft dus de voordelen van een digitale vleugel, gecombineerd met een schitterende authentieke uitstraling van een akoestische vleugel. Het binnenwerk is opgebouwd met onderdelen van Yamaha. Hiermee staat de Digital Classic serie garant voor een natuurlijke expressie en degelijke kwaliteit. 

Muziekcentrum Oostendorp biedt u:

 • Een flexibel huursysteem met een looptijd van 6 maanden.
 • Scherpe tarieven, bestaande uit huur, borgsom en transportkosten.
 • De mogelijkheid om na de huurperiode de piano te kopen, de huur te verlengen, de digitale piano te retourneren of toch een ander instrument uit te zoeken. 
 • Als u na de huurperiode besluit om de digitale piano te kopen, dan worden de betaalde huur en borg van de eerste periode 100% in mindering gebracht op de aanschafprijs.
 • U kunt de huurperiode ongelimiteerd verlengen.
 • Bij de huur aangeschafte accessoires worden, indien gewenst, teruggekocht door Muziekcentrum Oostendorp tegen (maar liefst) 50% van de aankoopprijs.
 • Tijdens de huurperiode geniet u van de Oostendorp garantie op uw piano.


Mogelijkheden en tarieven digitale vleugel huren

TermijnTermijnbedragBorgPrijsrangeTotale aanbod
6 maand€ 80,00 / maand€ 300,00Tussen € 2.995,00 en € 5.395,0010 instrument(en)

Transport
< 40 km vanaf ons pand € 150,00
> 40 km vanaf ons pand € 300,00


Bovenstaande transportkosten gelden voor levering op de begane grond en op locaties, waarbij een lift aanwezig is, waar de vleugel in past. Bij overige situaties kunnen de tarieven variëren tussen de € 250,00 en € 800,00. U kunt contact met ons opnemen voor een passende prijsopgave.

Voorafgaande aan de huurperiode

​Een digitale vleugel koopt u meestal voor de lange termijn. Daarom is het goed om de keuze voor een instrument wel overwogen te maken. In onze showroom staan verschillende modellen in diverse uitvoeringen opgesteld. Onze specialisten denken graag met u mee en kunnen u goed adviseren welk instrument past bij uw wensen en situatie. Om een vleugel te kunnen huren is een bezoek aan onze showroom nodig.

Nadat u een keuze gemaakt heeft, wordt er een dossier aangemaakt, bestaande uit een huurovereenkomst, een exemplaar van de actuele huurvoorwaarden en een kopie van uw identiteitsbewijs. U krijgt een kopie van de overeenkomst en de voorwaarden mee naar huis. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak voor aflevering van de piano in te plannen. Ons streven is altijd om de piano binnen 4 weken af te leveren.

Flexibel huren

Wanneer u bij Muziekcentrum Oostendorp een digitale vleugel huurt, kunt u nog alle kanten op. Tegen het einde van de huurperiode nemen wij contact op om de vervolgstappen met u te bespreken. Wij bieden u dan de volgende keuzes:

 1. U schaft het gehuurde instrument aan met restitutie van de betaalde huur en borgsom en u bent de trotse eigenaar van een digitale vleugel; 
 2. U schaft in onze showroom een ander instrument aan, wederom met restitutie van de betaalde huur en borgsom. De verkoopprijs van dit instrument moet minstens 75% van de verkoopprijs van het gehuurde instrument zijn;
 3. U verlengt de huur met nogmaals 6 maanden. Wanneer u in de toekomst het instrument alsnog aanschaft, wordt alleen de eerste huurperiode in mindering gebracht;
 4. U laat de vleugel retourneren. De betaalde borgsom wordt dan verrekend met de extra transportkosten voor het ophalen van het instrument.

Rekenvoorbeeld

Stel dat u in de omgeving van Utrecht woont en een Digital Classic Mini Grand Elite wilt huren. Dit instrument heeft een verkoopprijs van € 3.795,00 en valt in de categorie van € 80,00 per maand met een borgsom van €300,00. Omdat u buiten de straal van 40 km woont, betaalt u € 300,00 voor het transport. Dit resulteert in de volgende rekensom:

Huur voor 6 maanden:       6 x € 80,00 = € 480,00
Borgsom: + € 300,00
Transport: + € 300,00

Totale huurtarief:

€ 1.080,00

Als u na de huurperiode besluit om het instrument aan te schaffen, wordt de reeds betaalde huur in mindering gebracht op de verkoopprijs:

Verkoopprijs digitale vleugel:            € 3.795,00
Restitutie huur:  - € 480,00
Restitutie borgsom: - € 300,00
Resterend aanschafprijs: € 3.015,00


Zo betaalt u niets te veel en kunt u zorgeloos genieten van uw digitale vleugel.

piano en vleugel levering in heel nederland
Levering in heel Nederland

Muziekcentrum Oostendorp is dé toetsenspecialist van Nederland en kan mede door het grote assortiment, eigen technische dienst en vakkundige eigen transportservice leveren in heel Nederland. Zo bent u verzekerd van de beste service!

Heeft u nog vragen over het huren van een digitale vleugel? Of wilt u graag advies over welke digitale vleugel voor u geschikt is? Bezoek onze winkel of neem contact met ons op.

Via onderstaand overzicht kunt u een voorstel doen om een afspraak te maken 

 • id
 • date
  calendar

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918