Een stofhoes is een voordelig en soepel alternatief voor de vaak duurdere instrumentkoffers. Ze bieden een stofvrije omgeving voor uw instrument wanneer u deze niet gebruikt. Een stofhoes is echter geen tas en u kunt uw instrument er dus niet in vervoeren. Keyboard-stofhoezen en piano-stofhoezen zijn gemaakt om over een opgesteld instrument heen te leggen wanneer u het instrument niet gebruikt. Bescherming van uw instrument met een stofhoes kan de levensduur van uw instrument verlengen.

Ondanks het feit dat stofhoezen op maat gemaakt zijn voor een specifiek instrument, kunt u een stofhoes ook universeel gebruiken. Bekijk daarvoor de maten van onze stofhoezen en beoordeel aan de hand van die maten of de stofhoes geschikt is voor uw instrument. Wanneer u hier niet uitkomt, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u met plezier helpen om precies de juiste stofhoes uit te zoeken.

Stofhoezen

Bescherm uw instrument tegen stof! Een stofhoes bedekt uw keyboard zodat er geen stof tussen de toetsen en knoppen komt. Bekijk aan de hand van de binnenmaten of de stofhoes geschikt is voor uw instrument

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren