SALE tot wel 30% korting


Amadeus Beethovenbank Berlin met opbergruimte PE (skai zitti

Goede kwaliteit pianobank met knopen en skai bekleding. De Amadeus Beethovenbank Berlin, zwart hoogglans met opbergruimte is in hoogte verstelbaar en bevat een handige opbergruimte onder de zitting voor bladmuziek.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 249,00
€ 189,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Pianobank Berlin PE, met opbergruimte

Goede kwaliteit pianobank met knopen en skai bekleding. De Amadeus Beethovenbank Berlin, zwart hoogglans met opbergruimte is in hoogte verstelbaar en bevat een handige opbergruimte onder de zitting voor bladmuziek.

Doordat wij deze pianobanken zelf importeren, kunnen wij ze tegen een scherpe prijs aanbieden. Onze banken zijn speciaal gemaakt naar ons eigen ontwerp en wensen. Ze zijn extra zwaar uitgevoerd met goede kwaliteit hout en lak en een sterke verstelconstructie. 

Kwaliteit en duurzaamheid voor een mooie prijs

Amadeus is het huismerk van Oostendorp Muziek. Dat betekent dat deze Amadeus pianobank helemaal is ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Naast pianokrukken ontwikkelen wij ook andere accessoires en onze eigen piano’s en digitale piano’s. Dankzij onze jarenlange ervaring met piano’s hebben wij ondertussen een goed idee van wat de pianist wenst en nodig heeft. Wij leveren daarom alleen duurzame kwaliteit voor de best mogelijke prijs. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus een pianobank die minstens zo lang meegaat is het doel van Oostendorp Muziek met de Amadeus Beethovenbank. Ook aan het uiterlijk van de bank is veel aandacht besteed, met als resultaat een sierlijke pianobank; klassiek maar ook strak. Daarnaast is er extra zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianobanken zijn extra dik gevoerd.

De pianobank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust en betrouwbaar aan.

Omdat wij de pianobank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. Met deze relatief goedkope pianokruk geven wij u zoveel mogelijk waar voor uw geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze eigen Amadeus pianobanken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 13,0 kg
Kleur zwart hoogglans
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 48,0 cm
Breedte 34,0 cm
Diepte 56,0 cm
Maximale hoogte 57,0 cm
Artikelcode P000502