page-loader-icon

Amadeus Beethovenbank Berlin met opbergruimte PE (skai zitti

Goede kwaliteit pianobank met knopen en skai bekleding. De Amadeus Beethovenbank Berlin, zwart hoogglans met opbergruimte is in hoogte verstelbaar en bevat een handige opbergruimte onder de zitting voor bladmuziek.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 229,00
€ 169,00

Meer Informatie

Pianobank Berlin PE, met opbergruimte

Goede kwaliteit pianobank met knopen en skai bekleding. De Amadeus Beethovenbank Berlin, zwart hoogglans met opbergruimte is in hoogte verstelbaar en bevat een handige opbergruimte onder de zitting voor bladmuziek.

Doordat wij deze banken zelf importeren, kunnen wij ze tegen een scherpe prijs aanbieden. Onze banken zijn speciaal gemaakt naar ons eigen ontwerp en wensen. Ze zijn extra zwaar uitgevoerd met goede kwaliteit hout en lak en een sterke verstelconstructie. Wees alert op goedkopere versies van deze pianobanken elders. Goedkoper betekent vaak veel minder goed, doordat er te zacht hout is gebruikt en de verstelconstructies niet stevig genoeg zijn.

Kiest u voor duurzaamheid, voor prijs of voor allebei?

Er zijn veel pianobanken te koop in de markt. Veelal een goedkope pianobank, gemaakt van inferieure houtsoorten, voorzien van een goedkoop verstelmechanisme en een matige afwerking van de lak. Zo’n pianokruk voelt licht aan, wiebelt al direct omdat schroeven uit lubberen in het lichte hout en het mechaniek gaat snel piepen en heeft al vanuit de fabriek teveel speling in de onderdelen.

Amadeus is ons huismerk. Deze Amadeus pianobank is helemaal ontwikkeld door Oostendorp Muziek. Net zoals wij onze eigen piano’s en digitale piano’s ontwikkelen. Wij weten wat de pianist wenst en wij willen alleen duurzame kwaliteit leveren voor de beste mogelijke prijs. Een kwalitatief goede piano gaat een leven lang mee, dus waarom zou u dan een pianobank kiezen die wel snel versleten is? Ook het ontwerp van de bank is door ons bepaald. Het resultaat is een sierlijke pianobank, klassiek maar ook strak. Er is ook zorg besteed aan het zitcomfort. De zitting van al onze Amadeus pianobanken zijn extra dik gevoerd.

De bank voelt degelijk en zwaar aan. Dat komt niet alleen door het gebruik van een duurzaam verstelmechanisme, maar ook door het massieve beukenhout dat voor al onze Amadeus beethovenbanken wordt gebruikt. Het verstelmechaniek heeft geen speling in de onderdelen en bank als geheel voelt robuust aan. Bij de duurdere Amadeus pianobank in wit en zwart hebben wij ook het verstelmechanisme in de kleur laten maken van de kleur van de pianolak van de pianokruk.

Omdat wij de bank zelf laten fabriceren kunnen wij deze kwaliteit pianobank voor een scherpe prijs leveren. De gebruikelijke prijs voor een merkbank van deze kwaliteit ligt 40 tot zelfs 60% hoger. Dus met deze relatief goedkope pianokruk krijgt u zoveel mogelijk waar voor u geld. Elk jaar zijn er honderden klanten die helemaal tevreden zijn met onze pianobanken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 13,00 kg
Kleur zwart hoogglans
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Hoogte 48,00 cm
Breedte 33,50 cm
Diepte 55,50 cm
Maximale hoogte 57,00 cm
Artikelcode P000502