NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Amadeus D-250 PE digitale piano

Uitverkocht
Amadeus D-250 PE digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Amadeus D250 is een luxe beginnerspiano die een groot aantal functies en een zwart hoogglans meubel combineert met een zachte prijs.

De piano beschikt over een soepel spelend, gewogen klavier met 88 toetsen. Naast goede pianoklanken - die in stereo zijn opgenomen - beschikt de piano over meer dan 100 extra klanken. De piano kan uw spel begeleiden dankzij de ingebouwde keyboard functie met 100 verschillende stijlen. De piano is voorzien van alle moderne aansluitingen, variërend van MIDI in/out, USB, audio in / out en zelfs een iPod docking station!

Deze inspirerende piano is de meest functionele piano in zijn prijsklasse. Wij kunnen deze piano dat ons huismerk is zéér scherp aanbieden omdat wij de piano’s rechtstreeks bij de fabrikant inkopen.

Service

Ook na de garantieperiode kunt u altijd bij ons terecht. We staan in direct contact met de fabriek en hebben dus voldoende reserveonderdelen. Wij garanderen dat wij tot minimaal 5 jaar na aanschaf service kunnen bieden voor deze piano. Op die manier kunt u altijd zorgeloos genieten van uw instrument.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Kleur zwart hoogglans
Artikelcode P007548