NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon

De Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon biedt u de geweldige kwaliteit die u mag verwachten van een Oostendorp hoofdtelefoon. De HPN-30 is comfortabel voor zowel kort als lang gebruik. Daarnaast heeft de hoofdtelefoon een mooie heldere en gevoelige klank en is het compatibel met alle verschillende soorten apparatuur. De HPN-30 is speciaal ontworpen voor het gebruik van muziekinstrumenten en is een geweldige toevoeging voor uw instrument. 

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 119,95
€ 99,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Ja, mogelijk

Meer informatie

Meer Informatie

Pure kwaliteit

De Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon schittert op helderheid en accuratie van klanken. Hij is speciaal ontworpen voor gebruik met muziekinstrumenten zoals digitale piano’s en keyboards, en is geschikt voor alle monitoring. Vanwege de impedantie van 32 Ohm werkt hij ook uitstekend in aansluiting op uw smartphone, tablet etc. Deze hoofdtelefoon heeft ruis tot een minimum gebracht. En de over-ear oorkussens isoleren uw oor om omgevingsgeluiden tegen te houden, zodat u zich ongestoord op uw muziek focust.

Prettig comfort

Het design geeft de HPN-30 een professionele uitstraling. Hij is voorzien van een drie meter lange kabel waardoor u vrij kunt bewegen. Ook is de hoofdtelefoon duurzaam en licht. Hij heeft een verstelbare hoofdband en zachte oorkussens. Deze Amadeus hoofdtelefoon draagt ook bij lang gebruik comfortabel!

Genieten van muziek

U bestelt deze Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon gemakkelijk online. Met een mooie klankweergave en een comfortabele fit geniet u met de Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon nog meer van uw eigen muziek!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Gewicht 0,3 kg
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Draadloos nee
Type hoofdtelefoon Gesloten, met akoestische holte
Regelaar volume en/of bass nee
Type connector 3,5 mm met verloopplug 6,3 mm
Ruisonderdrukking nee
Artikelcode P043699