Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon

De Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon biedt u:

  • comfort bij kort én lang gebruik.
  • kwaliteit in alle opzichten. De hoofdtelefoon heeft een mooie heldere en gevoelige klank en is compatibel met alle verschillende soorten apparatuur.
Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 119,95
€ 99,00

Meer Informatie

 

Kwaliteit

De Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon schittert op helderheid en accuratie van klanken. Hij is speciaal ontworpen voor gebruik met muziekinstrumenten zoals digitale piano’s en keyboards, en is geschikt voor alle monitoring. Vanwege de impedantie van 32 Ohm werkt hij ook uitstekend in aansluiting op uw smartphone, tablet etc. 

Deze hoofdtelefoon heeft ruis tot een minimum gebracht. En de over-ear oorkussens isoleren uw oor om omgevingsgeluiden tegen te houden, zodat u zich ongestoord op uw muziek focust.

Comfort

Het design geeft de HPN-30 een professionele uitstraling. Hij is voorzien van een drie meter lange kabel waardoor u vrij kunt bewegen. 

Ook is de hoofdtelefoon duurzaam en licht. Hij heeft een verstelbare hoofdband en zachte oorkussens. Deze Amadeus hoofdtelefoon draagt ook bij lang gebruik comfortabel!

Genieten 

U bestelt deze Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon gemakkelijk online. Met een mooie klankweergave en een comfortabele fit geniet u met de Amadeus HPN-30 hoofdtelefoon nog meer van uw eigen muziek!

 

 

 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Draadloos nee
Type hoofdtelefoon Gesloten, met akoestische holte
Regelaar volume en/of bass nee
Type connector 3,5 mm met verloopplug 6,3 mm
Ruisonderdrukking nee
Artikelcode P043699