NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Amadeus MO58 microfoon

De Amadeus MO58 is een dynamische zangmicrofoon. De microfoon voor XLR heeft een uni-directionele richtingskarakteristiek wat zorgt voor weinig ruis van nabije geluidsbronnen. De microfoon vangt dus enkel het geluid van de gebruiker op en geen storende elementen die voor of naast de microfoon staan. Deze techniek is perfect voor zang maar ook voor toespraken.

Lees verder >
Levertijd in overleg
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Dynamische zangmicrofoon

De Amadeus MO58 is een dynamische zangmicrofoon. De microfoon heeft een uni-directionele richtingskarakteristiek wat zorgt voor weinig ruis van nabije geluidsbronnen. De microfoon vangt dus enkel het geluid van de gebruiker op en geen storende elementen die voor of naast de microfoon staan. Deze techniek is perfect voor zang maar ook voor toespraken.

Extra lage prijs

Oostendorp Muziek koopt deze Amadeus MO58 microfoons rechtstreeks in van de fabriek. Hiermee wordt een tussenschakel (groothandel) overgeslagen waardoor de eindprijs aanzienlijk lager uitvalt. Dit voordeel is doorberekend naar de consument en zo kan Oostendorp u een topmicrofoon voor een scherpe prijs aanbieden.

Kwaliteitsgarantie

De aanschaf van een microfoon kan een grote investering zijn. Vertrouwen en zekerheid spelen dan een belangrijke rol. De Amadeus MO58 zal u verrassen. 
Oostendorp biedt u graag die zekerheid zodat u zeker weet dat u de juiste aankoop doet. Daarom krijgt u maarliefst 3 jaar garantie op de Amadeus MO58. Ook wordt de microfoon gratis naar u opgestuurd, dus van extra kosten is geen sprake.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Kleur zwart
Opgesteld in Wezep ja
Productstatus Nieuw
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Artikelcode P039403