page-loader-icon

Bose F1 Model 812 flexible array luidspreker

De F1 Flexible Array Speaker biedt u de unieke mogelijkheid om uw PA-set aan te passen aan de vorm en hoogte van de zaal. Door een uniek gebruik van acht verschillende drivers is het mogelijk om altijd onder elke omstandigheid het beste geluid te creëren.

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 1.199,00
€ 973,00
beleef
Bose F1 Model 812 flexible array luidspreker
Bekijk de video

Meer Informatie

De F1 Flexible Array Speaker biedt u de unieke mogelijkheid om uw PA-set aan te passen aan de vorm en hoogte van de zaal. Door een uniek gebruik van acht verschillende drivers is het mogelijk om altijd onder elke omstandigheid het beste geluid te creëren. De positie van de zes van deze drivers is namelijk aan te passen in 4 verschillende vormen, hierdoor maakt u altijd maximaal gebruik van uw speaker. De EQ wordt vervolgens automatisch aangepast aan de ruimte, zodat het geluid het best klinkt! 

Array Speaker

De Bose F1 speaker is een actieve speaker met een ingebouwde 1000 watt versterker. De F1 topspeaker is eenvoudig te bevestigen bovenop een F1 Subwoofer voor een prachtig dynamisch geluid. Aan de binnenkant ziet de F1 er heel anders uit dan elke andere actieve topspeaker. De 8 drivers zijn in een line-array geplaatst en kunnen naar zaalomvang anders gepositioneerd worden. Deze 'line' zorgt ervoor dat het geluid veel verder rijkt dan reguliere speakers met een vergelijkbaar vermogen. Achter de 8 drivers zit een sterke 12 inch woofer voor een gebalanceerde toon. De F1 heeft 2 ingangen voor XLR of RCA.

Portable

Dit speakersysteem is ontzettend gemakkelijk mee te nemen en te transporteren. Dit door handgrepen die slim geplaatst zijn. Daarnaast is de behouzing duurzaam en bovendien van een laag gewicht, waardoor de speaker relatief gemakkelijk te verplaatsen is.

Extra bas

Wilt u graag extra vermogen bij lage tonen, dan kunt u bij uw bij de Model 812 de Bose F1 subwoover aanschaffen. Hiervoor is speciaal een low passfilter aanwezig die ervoor zorgt dat u geen last heeft van faseproblemen, die zorgen voor een onzuiver geluid. Zowel de sub als de speaker hebben maar liefst 1000 watt aan boord. Het aanschaffen van deze subwoover zorgt er dus voor dat uw set-up flink meer vermogen krijgt.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 20,18 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Bose
Garantie 3 jaar
Hoogte 66,47 cm
Breedte 33,43 cm
Diepte 37,25 cm
Artikelcode P042184