page-loader-icon

Bose S1 Pro

Klink overal geweldig met het Bose S1 Pro Multi-Position PA-systeem, speciaal ontworpen voor muzikanten, DJ's en regulier PA gebruik! Dit PA-Systeem is het perfecte plaatje, bovendien is het een van de meest praktische PA-systemen op de markt!

Lees verder >
Neem contact op voor de levertijd.
€ 645,00
€ 638,00
beleef
Bose S1 Pro
Bekijk de video

Meer Informatie

Bose S1-Pro PA-systeem

Klink overal geweldig met het Bose S1 Pro Multi-Position PA-systeem, speciaal ontworpen voor muzikanten, DJ's en regulier PA gebruik! Dit PA-Systeem is het perfecte plaatje, bovendien is het een van de meest praktische PA-systemen op de markt! Het Bose S1 Pro Multi-Position PA-systeem is namelijk de ideale combinatie tussen een compact en kwalitatief uitstekend PA-systeem. Dankzij dit ontzettend goede PA-systeem tilt u uw optredens naar een hoger niveau!

Compact

Met een gewicht van slechts 6,8 kg is dit PA-systeem een lichtgewicht, daarnaast is hij met 35,70 cm x 31,80 cm x 48,81 cm ook van een zeer bescheiden formaat. Het Bose S1 Pro Multi-Position PA-systeem kan hierdoor moeiteloos getransporteerd worden, daarnaast wordt het transporteren nog gemakkelijker door een praktisch gepositioneerde handgreep.

Multi-Position

Het Bose S1 Pro Multi-Position PA-systeem kan op vrijwel elke manier worden gepositioneerd. Het maakt niet uit of het op de tafel, de vloer of een standaard staat, overal is er geluid van topkwaliteit. Dit wordt geregeld door de Auto-EQ, die ervoor zorgt dat het geluid wordt aangepast, waardoor het geluid in elke ruimte geweldig klinkt.

Channels

Dit PA-systeem van Bose heeft 3 verschillende channels, 2 hiervan zijn beschikbaar voor gitaar of microfoon. Het andere channel is beschikbaar voor Bluetooth apparaten en via een 3.5 mm poort.  Met dit PA-systeem is het dus mogelijk om meerdere microfoons of gitaren tegelijkertijd te gebruiken! Het volume van deze 3 channels is bovendien afzonderlijk te reguleren. Ook is er een ingebouwde channel mixer met reverb aanwezig in dit PA-systeem.

Geen stroomkabels

Combineer met het S1 Pro Battery Pack om de speaker als mobiele accu-speaker toe te passen. Handig als je de speaker vaak op locatie gebruikt!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 7,10 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Bose
Garantie 3 jaar
Hoogte 33,00 cm
Breedte 24,13 cm
Diepte 28,45 cm
Artikelcode P043163