SALE tot wel 30% korting


Casio CTK-6200 keyboard

U beschikt met dit keyboard over een zeer compleet instrument voor een enorm scherpe prijs. Met maar liefst 700 klanken en 210 ritmes en uiteraard meerdere functies kunt u met dit uitgebreide homekeyboard uitstekend uit de voeten op verschillende podia en uw veelkleurige palet aan muzikaliteit ten gehore brengen.

Lees verder >
Uitverkocht
Casio CTK-6200 keyboard is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 34,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 34,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 26,95
(u bespaart € 3,00)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,95
(u bespaart € 9,05)

Meer Informatie

De complete CTK-6200

De Casio CTK-6200 is een uitgebreid keyboard met 61 toetsen dat onderdeel uitmaakt van de HighGrade-keyboards van Casio. Een serie keyboards waarbij u talloze mogelijkheden hebt om de huiskamer tot een muzikaal paradijs om te toveren. U beschikt met dit keyboard over een zeer compleet instrument voor een enorm scherpe prijs. Met maar liefst 700 klanken en 210 ritmes en uiteraard meerdere functies kunt u met dit uitgebreide homekeyboard uitstekend uit de voeten op verschillende podia en uw veelkleurige palet aan muzikaliteit ten gehore brengen.

Uniek in deze prijsklasse

Uniek in deze prijsklasse is dat u met dit keyboard zelfs uw eigen klanken kunt maken en bewerken. De CTK 6200 heeft opties te over om de klank van het keyboard aan te passen naar uw eigen smaak. Met de ingebouwde equalizer kunt u de klank scherper of warmer maken. Om daar nog een schepje bovonop te doen: de Casio CTK 6200 beschikt over een behoorlijke hoeveelheid digitale effecten om precies de klank te krijgen die u zoekt. Het keyboard beschikt over twee ‘outstanding’ luidsprekers (2x 6 Watt), waarbij lagere tonen extra aandacht krijgen met het daarvoor bestemde Bass-Reflex systeem.

Neem uw muziek op

Tenslotte het u de mogelijkheid om uw creaties op te nemen met de ingebouwde sequencer. Niks staat u meer in de weg om uw eigen songs te maken en te spelen. De CTK 6200 is het ideale keyboard voor de keyboardspeler die een compleet instrument wil hebben met voldoende mogelijkheden, zowel voor thuis als op het podium. Het keyboard weegt slechts een luttele 6 kilogram, een draagbaar keyboard dus! Voor verdere vragen kunt u altijd terecht bij onze specialisten in de winkel. Daar staan ook alle andere modellen opgesteld in de showroom. U bent van harte welkom!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding, lessenaar, adapter
Gewicht 5,7 kg
Diepte 38,4 cm
Breedte 94,8 cm
Hoogte 12,2 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Casio
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 61
Klavier Niet gewogen
Soort display LCD monochroom
Touchscreen nee
Ingebouwde speakers ja
Vermogen 2 x 6W
Toongenerator AHL
Polyfonie 48
Aantal klanken 700
Effecten Reverb (10 types), Chorus (5 types) / DSP (100 preset, 100 user)
Opnamefunctie MIDI
USB-audio nee
Aansluitingen Line IN, Line OUT, Hoofdtelefoon, Sustain/assignable pedal, USB to HOST, adapter
Opslag Intern, SD, SDHC, 2GB to 32GB
Artikelcode P000786