Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Clavia Nord C2D

De Clavia Nord C2D is een draagbaar keyboard dat uitermate goed geschikt is voor de veelzijdige artiest. Zowel voor de studio als op podia is dit een prachtig instrument. 

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 44,95
(u bespaart € 25,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 25,00)
+ € 21,95
(u bespaart € 8,00)
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
beleef
Clavia Nord C2D
Bekijk de video

Meer Informatie

De Clavia Nord C2D is de opvolger van de Nord C2. In tegenstelling tot zijn voorganger heeft de C2D wél fyskieke drawbars, dit is vele male handiger in gebruik. Verder beschikt dit draagbare orgel over 2 manualen zodat u zich helemaal kunt uitleven op het instrument. De Nord is geïnspireerd door het ontzettend bekende B3 toonwiel orgel, daardoor heeft het orgel een ontzettend fijne speelaard en bovendien klanken van topkwaliteit.

Draagbare orgels van Clavia

Zolang de vraag naar draagbare orgels blijft bestaan, zal Clavia blijven komen met nieuwe draagbare orgels. Deze orgels zijn ideale plaatsvervangers voor de grote, zware orgels. Niet iedereen heeft plek genoeg om een orgel in huis te halen, maar dat niet alleen. Met draagbare orgels kunt u ook makkelijker live-optreden. U hoeft namelijk geen loodzwaar instrument mee te nemen. Zo kunt u altijd gebruik maken van uw orgel. Verder heeft de C2D ook de mogelijkheid om pedaal mee te spelen op het manuaal: de laagste toon die u aanslaat wordt namelijk meegespeeld door het pedaal. Een simulator van een rotary speaker is ook aanwezig, dit zorgt voor een klassieke Leslieklank. Dit instrument van Clavia Nord beschikt over een 11-pins Leslie aansluiting

Kwaliteit

Ook bij de C2D zult u simulaties terugvinden van hoge kwaliteit van verschillende topmerken orgels. Dit zijn voornamelijk digitale technieken. Het probleem van een compact, draagbaar orgel is dat er vele digitale technieken in moeten worden verwerkt, anders zou het orgel niet meer draagbaar zijn. Desondanks blijft Nord orgelklanken produceren van zeer hoge kwaliteit, die lastig zijn te onderscheiden van analoge orgels. Daarbij is het schakelen tussen klavieren zeer gemakkelijk. Ook is er nog een roterende speaker simulator in deze C2D gebouwd, dit zorgt voor een nog betere weergave van de klanken. 

Divers orgel

Clavia Nord heeft aan deze C2D niet alleen de rocksound meegegeven, maar ook de klanken van een heus pijporgel. Dit orgel bevat de dispositie van een barok orgel en heeft een prachtige klank. Met dit drawbarorgel heeft u dus de beschikking over een uiterst gevarieerd spectrum aan klanken, van rockorgel tot pijporgel en meer! Hiermee biedt de C2D voor ieder wat wils.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Kleur rood
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Clavia Nord
Garantie 3 jaar
Hoogte 16,3 cm
Breedte 96,6 cm
Diepte 44,5 cm
Artikelcode P000852