NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Clavia Nord Electro 4D SW 61

Uitverkocht
Clavia Nord Electro 4D SW 61 is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Nord Electro 4D SW 61

De Clavia Nord Electro 4D SW61 is een prachtig model stagepiano met waterfallklavier van de Claviafabrikant achter Nord. Dit instrument brengt klassieke klanken naar een compacte, felrode vorm, klaar om meegenomen te worden van rockconcert tot kerkdienst. De Nord Electro 4D is voorzien van fysieke drawbars en 61 semi-gewogen toetsen.

Stevige constructie

Met een gewicht van slechts 7 kg is de Electro 4D geen last, maar een lust om mee te dragen! Het instrument heeft een zeer stevige constructie, semi-gewogen toetsen en een optimale bediening aan boord. Verder heeft de Electro 4D ondersteuningsopties om samen te werken met de Sound Libraries van Nord, die continu voorzien worden van nieuwe, eigentijdse klanken.

Vernieuwend

De Nord Electro 4D heeft onder meer een nieuwe tone wheel engine gekregen, de Click-modeling is verbeterd en er is zelfs een compleet nieuwe Rotary Speakersimulatie geïntegreerd. Daarnaast is er bijvoorbeeld ondersteuning voor Long Release (indien u legato speelt) en is er eveneens een selecteerbare stringresonantie. Met zijn configureerbare vier Program Banks en vier Live Locations kunt u in de studio en op het podium uw favoriete presets te voorschijn toveren.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 7,7 kg
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Clavia Nord
Garantie 3 jaar
Hoogte 10,0 cm
Breedte 90,0 cm
Diepte 30,0 cm
Artikelcode P000292