NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Clavia Nord Piano 2 HP73 stagepiano

Uitverkocht
Clavia Nord Piano 2 HP73 stagepiano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Nord Piano 2 HP73

De Nord Piano 2 HP73 is een 73 toetsen hammer-action portable, volledig gewogen keyboard, ultralicht, een stage piano voor de veeleisende moderne toetsenist. Split en layer prachtige Grands, Uprights en elektrische piano’s. De Nord Piano Library geeft beschikking over geluiden uit het veelzijdige Nord Sample Library. Dit alles in een gestroomlijnd draagbare geheel!

Klanken

De Nord Piano 2 wordt geleverd met een breed scala aan hoogwaardige akoestische en elektro-mechanische instrumenten uit de Nord Piano Library, allemaal met hun eigen unieke karakter. De meegeleverde Nord Triple pedaal beschikt over een dynamisch sustainpedaal die ook opnieuw de mechanische "Stomp" en "Sizzle" geluiden nabootst. De Advanced String Resonance functie simuleert het subtiele fenomeen bekent van "echte" piano’s. Dit draagt bij aan een verbazingwekkend niveau van realisme.

Samples

De Nord Sample Library biedt meer dan 1000 hoge kwaliteit sample-instrumenten, variërend van Strings, Brass, synths en bassen om de legendarische vintage sounds van de Mellotron en Chamberlin. Zowel de Nord Piano en Nord Sample bibliotheken worden voortdurend bijgewerkt en zijn beschikbaar als gratis downloads voor alle Nord eigenaren. Alle geluiden in de Nord Piano 2 HP 73 zijn vervangbaar, waardoor het instrument met u mee evolueert.
Het is zelfs mogelijk om uw eigen samples te maken met de Nord Sample Editor. Technologie is er voor de gebruiker. Dat is de reden waarom de Nord Piano 2 speciale toetsen en knoppen heeft voor de belangrijkste functies van het instrument. Geen verwarrende menu’s voor de Nord gebruiker. Het is verbazingwekkend eenvoudig.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 11,0 kg
Diepte 30,0 cm
Breedte 112,0 cm
Hoogte 10,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Clavia Nord
Garantie 3 jaar
Artikelcode P039416