SALE tot wel 30% korting


Entrada BK-300 B skai black keyboardbank

De Entrada Keyboardbank, een extra stevige keyboardbank. Deze keyboardbank geeft extra comfort tijdens het spelen van uw instrument. Deze luxe keyboard bank is in hoogte verstelbaar.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 89,95
€ 69,95
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Andere uitvoering Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Ja, mogelijk

Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

De Entrada BK300 Keyboardbank in zwarte uitvoering is een bank waarop u al uw enthousiaste muzikaliteit op kunt botvieren. Het brede en dikke kussen is met kunstleer overtrokken en geeft de bank een geweldig zitcomfort. Een goede houding is erg belangrijk bij het spelen van toetsinstrumenten. Daar is deze Entrada BK300 de ideale keyboardbank voor.

U kunt de keyboardbank uiteraard ook voor het bespelen van uw piano gebruiken. De speelbank is in vier verschillende hoogtes verstelbaar, tussen de 49 en 62 cm. Onder de zitting kunt u de hoogte van uw bank verstellen, wat in een handomdraai gebeurt. De zitting is in tegenstelling tot de Entrada BK200 vele malen groter en dikker. De Entrada BK300 is daarvan de luxere uitvoering.

Op de metalen poten zijn rubberen doppen bevestigd, wat de stevigheid van het accessoire vergroot. De bank zal niet van zijn plaats verschuiven als u erop zit. Wanneer u de pianobank wilt vervoeren, dan is dat geen enkel probleem. De bank is even snel versteld in hoogte als ingeklapt, en is dus uitstekend te gebruiken als mobiele keyboardbank. Een ideale keyboardbank voor de reizende artiest.

Kortom: een complete en luxe keyboardbank voor een scherpe prijs!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Kleur zwart
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Entrada
Garantie 3 jaar
Hoogte 7,5 cm
Breedte 61,5 cm
Diepte 32,0 cm
Artikelcode P001142