Gator GTSA-KEY76 flightcase

De Gator GTSA-KEY76 flightcase is speciaal ontworpen voor keyboards met 76 toetsen, zoals bijvoorbeeld de Yamaha Genos. Om uw mooie instrument veilig te kunnen vervoeren is een goed transportmiddel uiteraard van groot belang.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 357,00
€ 269,00

Meer Informatie

Gator GTSA-KEY76 flightcase

De Gator GTSA-KEY76 flightcase is speciaal ontworpen voor keyboards met 76 toetsen, zoals bijvoorbeeld de Yamaha Genos. Om uw mooie instrument veilig te kunnen vervoeren is een goed transportmiddel uiteraard van groot belang. Een softcase geeft al veel bescherming, maar wilt u zeker weten dat er niks met uw instrument gebeurt, dan is een flightcase zoals de Gator GTSA-KEY76 een betere keuze.

De GTSA-KEY76 is een professionele hardcase van bijna onverwoestbaar polyethyleen kunststof waardoor de flightcase zeker tegen een stootje kan. Ook is de Gator GTSA-KEY76 uitgerust met de voor internationaal transport verplichte TSA sloten. Toch is de flightcase wel compact, goed te dragen en te rijden met de soft skeeler wieltjes. Uw instrument ligt uitermate stevig in de case met behulp van het unieke aanpasbare interieur met foam en blokken. Deze aanpasbaarheid zorgt er tevens voor dat u veel verschillende instrumenten kunt meenemen in deze flightcase, kijk daarvoor wel altijd even naar de afmetingen hieronder, zodat u zeker weet dat uw instrument in deze flightcase past.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Artikelcode P043222
Gewicht 12,7 kg
Diepte 45,7 cm
Breedte 130,8 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Gator
Garantie 3 jaar
Kleur zwart