Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Hammond Leslie 3300P BK rotary speaker

De Leslie 3300P is de mobiele versie van het Leslie 3300PW speakersysteem. Deze eenkanaals Leslie heeft een tweevoudig rotorhoorn die in te stellen is op twee snelheden. Ook de rise, fall en brake tijd zijn in te stellen.

Lees verder >
€ 3.595,00
€ 3.499,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Leslie 3300P is de mobiele versie van het Leslie 3300PW speakersysteem. Deze eenkanaals Leslie heeft een tweevoudig rotorhoorn die in te stellen is op twee snelheden. Ook de rise, fall en brake tijd zijn in te stellen. Deze rotorhoorn zorgt voor de scheurende Leslieklank. In deze Leslie wordt gebruik gemaakt van de bekende Ferro Fluid Driver. Waar de Leslie 3300PW ontworpen is in klassiek notenhout, is deze Leslie ontworpen voor de muzikant die zijn Lesliespeaker meeneemt 'on the road'. De 3300P is solide gebouwd en kan tegen een stootje.

Krachtige, warme sound

Wanneer u op zoek bent naar speaker met de beste, klassieke Leslie sound, is deze 3300P W zeker een model om te bekijken. Het is een speakersysteem dat gebouwd is volgens de traditie. Daarnaast beschikt deze Leslie over ontzettend veel vermogen, 300 watt. De voorversterking wordt gedaan door middel van een vacuümbuis, hierdoor wordt de klassieke en warme klank gecreëerd. De instellingen van deze voorversterker zijn allemaal in te stellen, van licht aanwezig, subtiel, tot overaanwezig en overstuur. De 3300 is aan te sluiten via een 11- en 8-pins leslie connector en een 6.3 mm jack input. Dankzij deze jack input kunt u ook keyboards, elektrische gitaren en synthesizers aansluiten op de Leslie 3300. Met de power van de bekende 971 is deze Leslie de ideale versterker voor de toetsenist die houdt van deze klankkleur.

Wilt u liever een Lesliespeaker die er klassiek uitziet? Kijk dan verder naar de Leslie 3300PW.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Kleur zwart
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Hammond
Garantie 3 jaar
Artikelcode P000444