page-loader-icon

Hammond Leslie Pedal rotary effect

Neem contact op voor de levertijd.

Meer Informatie

Hammond Leslie Pedal rotary effect

De Leslie-sound is er ook in stompbox-uitvoering! Dit is het Hammond Leslie Pedal, ontworpen en gebouwd in Amerika. Dit robuuste kastje bevat vier Leslie-modellen, die afgeleid zijn van de moderne rotary-simulaties uit de Hammond SK-serie en de B3 MKII. Deze stombox-uitvoering is geschikt voor gitaristen, bassisten en natuurlijk toetsenisten.

Zowel voor live- als studiogebruik

De Leslie Pedal is een waardevolle aanwinst voor studiogebruik, maar ook live is het een krachtig hulpstuk voor de tourende muzikant. Met zijn kleine formaat en lage gewicht maar zijn zeer authentieke Leslie-klankkarakter, biedt dit pedaal de lusten, maar niet de lasten van een traditionele, forse Leslie-speaker.

Ingebouwde Leslies

Vier Leslies zijn ingebouwd: de 122A (originele leslie) en 147A (vaak gebruikt voor rock & roll sounds) spreken de kenners tot de verbeelding. Met de 18V creëer je een clean en smooth geluid. Met de PR40 wordt je in staat gesteld om de originele orgel tonebox aan te spreken. Met draaiknoppen regelt u de afstand van de virtuele microfoon tot de Leslie (Distance), de 'rise & fall' van de rotor en de mate van oversturing (Overdrive). De voetschakelaars bedienen de Bypass, Brake en Slow/Fast-regeling.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 0,68 kg
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Hammond
Garantie 3 jaar
Hoogte 5,00 cm
Breedte 18,50 cm
Diepte 12,00 cm
Artikelcode P040433