NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Hammond SK1-88 stage keyboard

De Hammond SK1, een must voor de toetsenist die op zoek is naar een mooie hammondklank èn goede akoestische en elektronische pianoklanken!

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 29,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 25,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 25,00)
+ € 21,95
(u bespaart € 8,00)
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
beleef
Hammond SK1-88 stage keyboard
Bekijk de video

Meer Informatie

Hammond SK1 88

De Hammond SK1, een must voor de toetsenist die op zoek is naar een mooie hammondklank èn goede akoestische en elektronische pianoklanken! De Hammond SK1 heeft 88 toetsen en is ontwikkeld om te concurreren tegen bijvoorbeeld de Nord Electro-serie. En met succes! De Hammond SK1 is ook zéér compact gemaakt zodat deze eenvoudig te vervoeren is. Ideaal voor de organist die optreedt en graag de beschikking heeft over een echt Hammondorgel. De laatste jaren heeft Hammond zich toegespitst op het reproduceren van het klassieke B3 toonwielorgel. De prachtige gevarieerde klanken van Hammond zijn ook aanwezig. Met de klassieke drawbars kunt u het geluid precies aanpassen naar uw eigen smaak. Van rauw tot zacht en alle toonaarden daar tussenin.

VASE III

Ze hebben bij Hammond echter goed gekeken naar de Zweedse concurrentie. Dat heeft geleid tot een instrument dat niet alleen de VASE III klankbron uit de XK-orgels bevat, maar tevens hele goede akoestische- en elektronische piano’s! Ook zijn er verschillende blaasinstrumenten van hoge kwaliteit aanwezig. Verder beschikt deze moderne klassieker over een heus pijporgel met 32 registers. Ook de prachtige Lesliesound is geïntegreerd, bovendien is deze ook helemaal aan te passen aan uw smaak. Door deze veelzijdigheid van hoge kwaliteit krijgt deze Hammond wel wat weg van een stagepiano. Een andere handige functie van de SK1 88 is dat u audiobestanden kunt afspelen op het instrument, vervolgens kunt u daar met meespelen of met meezingen.

Eenvoudige bediening

Alle functies zijn op eenvoudige wijze te bedienen met duidelijke knoppen op het frontpaneel, waardoor dit instrument een ultiem podiuminstrument is geworden. Het bedieningspaneel is zó vormgegeven dat u gemakkelijk de functies vindt waar u naar op zoek bent. 

Natuurlijk kunt u de SK1 88 proberen bij Oostendorp Muziek, waar u hem kunt vergelijken met alle belangrijke concurrerende modellen van bijvoorbeeld Clavia Nord en Roland. Wij helpen u graag met ons advies.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 11,6 kg
Kleur bruin
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Hammond
Garantie 3 jaar
Hoogte 9,9 cm
Breedte 131,6 cm
Diepte 31,4 cm
Artikelcode P000637