NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Hammond SK2 stage keyboard

Het grotere tweeklaviers broertje van de SK1: De Hammond SK2! Een must voor de toetsenist die op zoek is naar een mooie hammondklank èn goede akoestische en elektronische pianoklanken!

Lees verder >
Uitverkocht
Hammond SK2 stage keyboard is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

SK2, Hammond

Het grotere tweeklaviers broertje van de SK1: De Hammond SK2! Een must voor de toetsenist die op zoek is naar een mooie hammondklank èn goede akoestische en elektronische pianoklanken! De Hammond SK2 is ontwikkeld om op te concurreren tegen bijvoorbeeld de Nord Electro-serie. En met succes! Beide instrumenten staan doorgaans bij ons opgesteld zodat u ze kunt vergelijken. De Hammond SK2 is ook relatief zéér compact gemaakt zodat deze eenvoudig te vervoeren is. De laatste jaren heeft Hammond zich toegespitst op het reproduceren van het klassieke B3 toonwielorgel. Met modellen als de XK3-c en XK1 heeft Hammond heel solide producten in handen.

VASE III

Ze hebben bij Hammond echter goed gekeken naar de Zweedse concurrentie. Dat heeft geleid tot een instrument dat niet alleen de VASE III klankbron uit de XK-orgels bevat, maar tevens hele goede akoestische- en elektronische piano’s!

Eenvoudige bediening

Alle functies zijn op eenvoudige wijze te bedienen met duidelijke knoppen op het frontpaneel, waardoor dit instrument een ultiem podiuminstrument is geworden.
Natuurlijk kunt u de Hammond SK proberen bij Muziekcentrum Oostendorp, waar u hem kunt vergelijken met alle belangrijke concurrerende modellen van bijvoorbeeld Clavia Nord en Roland. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 16,0 kg
Kleur bruin
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Hammond
Garantie 3 jaar
Hoogte 17,0 cm
Breedte 94,4 cm
Diepte 45,4 cm
Artikelcode P000455