page-loader-icon

Hammond SKX stage keyboard

Waar de eerdere SK-modellen nog maar één set drawbars kende, heeft de SKx er maar liefst drie! Daarnaast heeft dit instrument ook nog de bekende Vibrato/Chorus en een vernieuwde en verbeterde digitale Leslie.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 2.995,00
€ 2.793,00

Koop nu en betaal in termijnen vanaf € 57,49 per maand

beleef
Hammond SKX stage keyboard
Bekijk de video

Meer Informatie

Hammond SKx stage drawbar keyboard

De Hammond SKx is het nieuwste model van de SK-serie. Dit model gaat nog een stapje verder dan de eerdere SK2. Waar de eerdere SK-modellen nog maar één set drawbars kende, heeft de SKx er maar liefst drie! Daarnaast heeft dit instrument ook nog de bekende Vibrato/Chorus en een vernieuwde en verbeterde digitale Leslie. Ook is de SKx, naast de prachtige Hammondgeluiden, uitgerust met goede voices van piano’s, electrische piano’s, clavinets en verschillende orkestrale geluiden.

Geef uw creativiteit vrij baan met de vele functies van de SKx

Dankzij de vele functies van de SKx is dit hét ideale instrument voor de gevorderde tot de professionele toetsenist. Zo heeft de SKx meerdere digitale effecten, zoals overdrive, tremolo, chorus, delay, reverb en meer. Ook kan je met de Octave functie de beide klavieren afzonderlijk van elkaar transponeren en heb je natuurlijk de mogelijkheid om de SKx met een fysieke Leslie speaker te verbinden via de speciale 11-pins jack.

Veel mogelijkheden met geluid

Door de verbeterde geluiden en de vrijheid deze precies zo in te stellen als u zelf wilt, kunt u alle gewenste orgelgeluiden creëren. Een pijporgel afwisselen met een B3? Geen enkel probleem voor dit instrument! Deze geluiden zijn zelfs uit te breiden met extra geluiden die gratis te downloaden zijn van de Hammond website. Als u het ideale geluid heeft gevonden kunt u deze opslaan in de soundbank waarin u 100 eigen geluiden kan op slaan. Hieruit kunt u uw tien favoriete geluiden toevoegen aan de favorieten, zodat u op elk gewenst moment hiertussen kan schakelen.

Verbeterde vormgeving

Ten opzichte van de eerdere modellen is de SKx nog beter vormgegeven. Naast alle functies die we van de SK2 kenden, heeft Hammond de ruimte gevonden om nog twee extra sets drawbars toe te voegen. Hierdoor kunnen allebei de 61 toetsen tellende klavieren én de optioneel verkrijgbare pedalen apart worden ingesteld en elk moment worden aangepast. Ondanks alle toevoegingen blijft dit instrument nog steeds makkelijk te vervoeren. Sterker nog; de SKx is het kleinste en lichtste instrument met twee klavieren dat Hammond ooit heeft gemaakt.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Gewicht 16,90 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Hammond
Garantie 3 jaar
Hoogte 17,00 cm
Breedte 94,40 cm
Diepte 45,40 cm
Artikelcode P043212