U bent van harte welkom: het liefst op afspraak | Hemelvaartsdag geopend 11.00 - 17.00

Johannus Classic 350 blank eiken

Op de Classic 350 kunt u alle kanten uit tijdens het improviseren. De talloze klanken en de drie manualen bieden u een berg aan muzikale mogelijkheden.  

Lees verder >
€ 12.895,00

Meer Informatie

Johannus Orgels komt met een nieuw klassiek orgel op de markt, de Classic 350. Dit orgel is de grote broer van de Johannus Classic 250 en een orgel voor de organist die veel van zijn orgel verwacht. Met 45 stemmen in 4 stijlen en 4 supersolo's haalt u een prachtig instrument in huis. Bovendien heeft u de beschikking over 3 klavieren voor uitgebreide muziekstukken en improvisaties.

Chique orgelkast

In vele opzichten is de Johannus Classic een prachtig meubel, gemaakt van hoogwaardige producten. De chique kast oogt massief en ademt met zijn strakke en rustige vormgeving een moderne sfeer. Toch roept het orgel ook een klassieke en ambachtelijke sfeer op. Het verfijnde profiel van de zijpanelen maakt het geheel af.

De Johannus Classic 350 is verkrijgbaar in 6 uitvoeringen: blank eiken, blank natuureffect, midden eiken, klassiek noten, Oud Hollands en zwart. U ziet in de fotogalerij welke kleuren dit zijn. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen.

'Uitstekende' speeltafel

Bijzonder aan de Johannus Classic 350 is dat de speeltafel een klein stukje uitsteekt. Dat lijkt op het eerste gezicht een detail, maar tijdens het bespelen van de Classic zult u merken wat voor invloed deze wijziging heeft. U krijgt hierdoor het gevoel achter een kerkorgel te zitten. Een innovatie op huiskamerorgelgebied.

Klankkwaliteit

Met de orgelklanken van Johannus zit u altijd goed. De kwaliteit is in de loop van de jaren verbeterd, opnieuw ontworpen en uitgedacht. Dat zorgt ervoor dat u met dit Johannus orgel een onvergetelijke pijporgelervaring in huis haalt. Bovendien kunt u bij de Classic 350 uw positie bepalen ten opzichte van het orgel. Vindt u het directe geluid dat de organist hoort prachtig? Of heeft u liever het geluid dat een bezoeker hoort voor, of achter in de kerk. Bij de Classic 350 kunt u dit allemaal zelf bepalen.

Oostendorp Muziek heeft als officiële Johannusdealer ook de specialistische kennis van dit orgel in huis. U bent dus van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee dit (of een ander) orgel te beluisteren en te bespelen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 99,0 cm
Breedte 144,5 cm
Hoogte 146,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 45
Extra klanken ja
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, kunststof keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon
Vermogen 6 x 80W + 1 x 170W
Artikelcode P042064