Johannus LiVE 3T blank eiken

Met de Johannus LiVE 3T bespeelt u beroemde pijporgels van over de hele wereld. De 3T maakt gebruikt van sampling-technologie die zorgt voor een ontzettend realistisch geluid. Deze orgels zijn door audiospecialisten van Johannus opgenomen met hoogwaardige opnameapparatuur. Toets voor toets, pijp voor pijp. De dispositie van dit orgel is inwisselbaar, dat betekent dat u verschillende bekende pijporgels bespelen uit de hele wereld. Vlieg in een oogwenk van Parijs naar Amsterdam naar Dresden en geniet van de schitterende pijporgels. Vanuit uw eigen, comfortabele huiskamer. Ook zijn het design en de materialen, zoals van Johannus valt te verwachten, van uitstekende kwaliteit en bijzonder stijlvol. De 3T is de grote broer van de 2T, zo heeft dit orgel één klavier en maar liefst 8 stemmen meer.

Lees verder >
€ 18.395,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

beleef
Johannus LiVE 3T blank eiken
Bekijk de video

Meer Informatie

De Johannnus 3T LiVE is een orgel dat het pijporgel ontzettend dicht benaderd. De 3T maakt gebruikt van sampling-technologie die zorgt voor een ontzettend realistisch geluid. De dispositie van dit orgel is inwisselbaar, dat betekent dat u verschillende bekende pijporgels bespelen uit de hele wereld. Dit orgel combineert hiermee het beste uit twee werelden. Ook is het design, zoals van Johannus valt te verwachten, van goede kwaliteit en bijzonder stijlvol.

Verschillende orgels bespelen

In de Johannus 3T kunt u maar liefst 5 samplesets tegelijk inladen. Dit betekent dat u direct kunt schakelen tussen 5 verschillende orgels, dit gaat ontzettend snel dit komt door de Direct Streaming-techniek die is geïntegreerd. Het inladen van de samplesets is ontzettend eenvoudig, u plugt eenvoudig de USB-stick waarop de sampleset staat in de USB-aansluiting. Vervolgens kunt u 5 orgels opslaan in het geheugen van het orgel, zodat u direct kunt switchen tussen de verschillende orgels. De samples die worden gebruikt zijn van topkwaliteit, ze zijn namelijk opgenomen door geavanceerde apparatuur. Hierdoor zijn de samples bijvoorbeeld erg lang, dit zorgt ervoor dat de klank natuurlijk uitsterft, dit resulteert in een authentieke klank. U kunt de galm van de samplesets op 4 verschillende manieren beleven. Zo kunt u er voor kiezen om vanuit achteruit de kerk te luisteren, of juist van achter speeltafel.

Uitgebreide dispositie

De Johannus heeft een dispositie van 52 stemmen, ook wanneer een orgel dat u bespeelt minder stemmen heeft, beschikt u nog steeds over 52 verschillende klanken. Johannus vult de dispositie van het originele orgel namelijk aan met bijpassende stemmen. Verder heeft dit orgel ook een standaard dispositie, deze is tot stand gekomen door uitgebreid onderzoek van Johannus. Wereldwijd hebben ze bekeken welke stemmen het vaakst voorkomen op orgels, aan de hand daarvan hebben ze een standaard dispositie gemaakt.

Verschil met de 2T

De 3T is de grote broer van de 2T, zo heeft dit orgel een klavier meer en maar liefst 8 stemmen meer. Dit zorgt voor extra mogelijkheden bij het bespelen van dit orgel. Beide orgels staan bij ons opgesteld in de showroom, kom langs om deze orgels te beleven en de verschillen te bekijken.

Keuze: meubel in 6 uitvoeringen

De Johannus LiVE 3T is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarvan in ieder geval deze 6: blank eiken, blank natuureffect, midden eiken, klassiek noten, Oud Hollands en zwart. U ziet in de fotogalerij welke kleuren dit zijn. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie. Hiervoor kunt u bellen naar 038 - 376 2954 of een mail sturen naar [email protected].

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Diepte 103,0 cm
Breedte 144,0 cm
Hoogte 149,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 52
Extra klanken ja
Aantal intonaties € 4,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon, USB
Vermogen 2 x 10W + 4 x 80W + 1 x 170W
Artikelcode P043439