NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Johannus Opus 350 blank eiken

Al 40 jaar zijn de Johannus Opus orgels de meest verkochte orgels van Johannus. De Opus 350 is het meest complete orgel van deze serie. 

Lees verder >
Uitverkocht
Johannus Opus 350 blank eiken is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
€ 9.695,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Het nieuwe Johannus Opus 350 orgel is een orgel in de Opus-serie. De mooie klank en het klassieke meubel zorgen ervoor dat de Opus al 40 jaar het meest verkochte Johannus-orgel ter wereld is. Dit wordt gerealiseerd door steeds weer vernieuwend te zijn. Het belangrijkste echter is dat de orgels uit de Opus-serie compact zijn, maar toch veel mogelijkheden hebben. Dit orgel heeft namelijk maar liefst 44 registers! Of u nu wilt studeren of gewoonweg heerlijk musiceren, dit orgel met 3 klavieren maakt het allemaal mogelijk.

Innemende klank

Met de Opus 350 komt Johannus ontzettend dichtbij de klank van een echt pijporgel. Dankzij de Real Time Sampling-technologie beschikt de Opus 350 over prachtige spatzuivere opnamen van de meest prestigieuze pijporgels. Wanneer u de toetsen beroert is elke aanslag waarneembaar, dit komt door de nieuwe OranjeCore-techniek die Johannus zelf ontwikkeld heeft. Bovenop deze prachtige klanken geeft Johannus u ook nog de beschikking over verschillende stijlen en over 12 galmprogramma's. Met deze galmprogramma's heeft u de mogelijkheid om de akoestiek van verschillende ruimtes in uw spel te betrekken. Wilt u de akoestiek van een immens grote kathedraal, of liever van een kleine, knusse kapel. Bij de Opus 350 kan het allemaal! Deze prachtige klank komt mede door het uitstekende speakersysteem waarover de Johannus Opus 350 beschikt. Door slimme plaatsing van de speakers, klinkt het orgel ontzettend natuurlijk.

Vele mogelijkheden

De dispositie van dit Johannus orgel biedt u vele mogelijkheden. Het is een gevarieerde dispositie die bovendien ook nog in vier verschillende intonaties is in te stellen. Namelijk: Romantisch, Barok, Symfonisch of Historisch. Dankzij de gekozen klanken en de verschillende intonaties kunt u alle soorten muziek spelen op de Opus 350.

Eigentijds design

Het stijlvolle meubel past in elk interieur en is ook (tegen meerprijs) verkrijgbaar in diverse andere kastuitvoeringen. Het orgel is compact vormgegeven met strakke lijnen. Zoals er van Johannus verwacht mag worden, is de afwerking van het meubel prachtig en van hoogstaande kwaliteit.

Kom naar onze showroom, en beleef muziek! Bespeel verschillende orgels en laat u adviseren bij het maken van uw keuze. De Opus 350 is beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende opties. Informeer voor de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Diepte 108,0 cm
Breedte 140,0 cm
Hoogte 146,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 44 x 12
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 12,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, kunststof keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon
Vermogen 4 x 80W + 1 x 170W
Artikelcode P001342