SALE tot wel 30% korting


Johannus Positief 250 blank eiken

Levertijd in overleg
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Johannus Positief 250 is een veelzijdig digitaal orgel. Het orgel is geschikt voor in de huiskamer, maar ook in kerken en grote zalen komt dit orgel tot zijn recht. De klanken zijn bovendien uiterst gevarieerd, er zijn registers aanwezig die gebaseerd zijn op Franse, Duitse en Nederlandse pijporgels, dit zorgt voor een unieke mix aan klanken.

Unieke klank

Voordat de klanken van de Positief 250 de organist en de luisteraar bereiken, worden ze op een natuurlijk manier gemengd, dit komt door de plaatsing van de boksen boven in het orgel. Dit zorgt voor een levensechte klankmenging. De klank van dit orgel wordt nog mooier door 12 soorten LIVEreverb™ die aanwezig zijn. Hiermee kunt u de akoestiek van 12 verschillende, bekende kerken en concertzalen toevoegen aan uw orgelspel. Daarnaast heeft dit orgel van Johannus het Adaptive Ambiance System™, dit systeem zorgt ervoor dat u de klank vanuit verschillende posities kunt beluisteren. Wanneer u bijvoorbeeld liever het geluid wilt horen zoals het achterin de kerk klinkt, kunt u dit precies instellen.

4 orgels in 1

De Positief 250 heeft 4 verschillende orgels in zich. Deze 4 verschillende orgels hebben elk een eigen unieke klank, elk register klinkt daardoor anders wanneer u overschakelt naar een ander orgel. De volgende 4 orgels zijn aanwezig:

  • Romantisch
  • Barok
  • Symfonisch
  • aparte bank met historische opnamen

De 4 verschillende klankkleuren zorgen ervoor dat u eindeloos kunt variëren met uw orgel.

Vormgeving

De Positief 250 is ontworpen met als doel het klassieke en het moderne te combineren, dat dit uitstekend is gelukt mag duidelijk zijn. Naast dat het design ontzettend mooi is, is het ook nog eens praktisch, alle belangrijke functies zijn makkelijk te bereiken voor de organist.

Uitgebreide mogelijkheden

De Johannus Positief 250 heeft maar liefst 41 stemmen tot zijn beschikking, hiermee kunt u bijna onbeperkt combineren. Met dit orgel heeft u daardoor bij elk muziekstuk passende klanken tot uw beschikking.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs in onze winkel om dit prachtige instrument te bespelen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Diepte 101,0 cm
Breedte 154,0 cm
Hoogte 181,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 3
Aantal stemmen 41
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 12,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters ja
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 2
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon
Vermogen 6 x 80W + 1 x 170W + 2 x 2W
Artikelcode P001288