NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Johannus Positief 350 blank eiken

orgelactie

De Johannus Positief 350 is een geweldig klinkend orgel met een fantastisch uiterlijk. Werkelijk een aanwinst voor zowel de huiskamer als de grotere ruimte.

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Johannus Positief 350 is een prachtig orgel dat staat in de historische traditie van het positief. Met deze naam eert Johannus een in de vergetelheid geraakt orgeltype uit vroeger tijden. De Positief 350 van Johannus is een orgel dat niet alleen geschikt is voor in de huiskamer, maar ook voor kapellen en kleine kerken is dit orgel uitermate geschikt. De klank van de Positief 350 is rijk en gevarieerd, mede dankzij de uitgebreide dispositie heeft u vrijwel onbeperkte klankmogelijkheden. Daarnaast heeft deze Positief van Johannus 3 klavieren, zo heeft u veel mogelijkheden om bijvoorbeeld een uitkomende stem te spelen.

Geavanceerde klanktechnologie

Johannus maakt in dit orgel gebruik van een unieke klankafstraling, dit zorgt voor een natuurlijke klankbelevenis voor zowel organist als luisteraar. Om de klank verder te verbeteren heeft deze Positef gebruik gemaakt van surround-speakers en versterkers. De klank is hierdoor onnavolgbaar diep en vol in de lage tonen en sprankelend en fris in de hoge tonen. Ook aan dit orgel heeft Johannus het zeer geavanceerde LIVEreverb™ toegevoegd. Hiermee kunt u de nagalm en akoestiek van 12 beroemde kerken en concertzalen toepassen op uw orgelspel. Dankzij het Adaptive Ambiance System™ kunt u zelf bepalen welke positie u in de kerk of concertzaal inneemt ten opzichte van het geluid. Wilt u het geluid dat de organist ervaart, of wilt u liever het geluid van voorin de kerk, of juist van achteruit. Dankzij dit systeem kunt u het allemaal aanpassen.

Vier orgels in één

De Positief 350 geeft u vier orgels in één. Johannus geeft u vier verschillende banken met elk hun eigen, unieke registers. U heeft beschikking over de stijlen Romantisch, Barok en Symfonische. Daarnaast is er nog een bank die historisch opnamen bevat.

Dit orgel is ook (tegen meerprijs) verkrijgbaar in diverse andere kastuitvoeringen. Kom naar onze showroom om verschillende orgels te bespelen en de opties te overleggen. Wij adviseren u graag bij het maken van de keuze voor het juiste orgel.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Diepte 101,0 cm
Breedte 154,0 cm
Hoogte 181,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 3
Aantal stemmen 47 x 12
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 12,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters ja
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon
Vermogen 8 x 80W + 1 x 170W + 2 x 2W
Artikelcode P001289