NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Johannus Rembrandt 350 blank eiken

orgelactie

De Johannus Rembrandt 350 is een orgel van ontzettend hoge kwaliteit met een zeer uitgebreide dispositie.

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

beleef
Johannus Rembrandt 350 blank eiken
Bekijk de video

Meer Informatie

Rembrandt 350, zuiver en mooi

De Johannus Rembrandt 350 is een orgel van ontzettend hoge kwaliteit met een zeer uitgebreide dispositie. Met zijn blaasbalgsimulator laat hij het hele orgel zingen en wordt de klank van een echt pijporgel prachtig nagebootst. Daarnaast heeft u de beschikking over het Real Time Sampling systeem, deze geeft opnamen van diverse pijporgels weer op een zeer fraaie wijze. De kwaliteit van de klanken is ontzettend hoog. Zoals meester-schilder Rembrandt van Rijn prachtige kunstwerken afleverde, zo heeft Johannus dat gedaan met dit orgel. De Rembrandt 350 is een uitgebreid orgel met 3 klavieren en 65 registers.

Uitgebreide klankmogelijkheden

De Rembrandt 350 beschikt over maar liefst 65(!) sprekende registers. Daarnaast heeft u ook de beschikking over het LIVEreverb nagalmsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat u de galm van 12 beroemde kerken kunt toevoegen aan uw muziek. Van de Oude kerk in Amsterdam naar het oude Kathedraal van Bonn. Bij dit orgel is het allemaal mogelijk! De prachtige klanken en galm van dit orgel worden weergegeven door een audiosysteem van ongekende kwaliteit. Het speakersysteem zorgt voor een ongekend volle en diepe klank. De speakers zijn geplaatst op de juiste plaatsen wat resulteert in een prachtig, dragend geluid.

Beleef het orgel

U kunt het orgel op verschillende manieren beleven door het Adaptive Ambiance System. Hiermee kunt u zelf bepalen hoe ver u van het orgel wilt afzitten. Zo kunt u zelf de klank van het orgel bepalen. Geniet u van het geluid dat de organist ervaart, of heeft u liever het geluid dat een bezoeker achterin de kerk hoort. Dit kunt u zelf instellen dankzij het Adaptive Ambiance System.

Stijlen

Bij de Rembrandt 350 heeft u de keuze uit 4 verschillende stijlen, hierdoor heeft u in totaal 260 (4x65) stemmen tot uw beschikking. Dankzij de 4 verschillende stijlen kunt u elk muziekstuk spelen in de orgelstijl die daarbij hoort.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Diepte 109,0 cm
Breedte 162,0 cm
Hoogte 140,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 65 x 12
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 12,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon
Vermogen 10 x 80W + 1 x 170W + 2 x 2W
Artikelcode P001360