U bent van harte welkom: het liefst op afspraak | Hemelvaartsdag geopend 11.00 - 17.00

Johannus Vivaldi 350 blank eiken

De Johannus Vivaldi 350 is onderdeel van de Vivaldi-serie van Johannus. Dit is een serie klassieke orgels met de laatste technieken uit de orgelwereld, de klank staat hierin centraal.

Lees verder >
€ 15.495,00
beleef
Johannus Vivaldi 350 blank eiken
Bekijk de video

Meer Informatie

De Johannus Vivaldi 350 is onderdeel van de Vivaldi-serie van Johannus. Dit is een serie klassieke orgels met de laatste technieken uit de orgelwereld, de klank staat hierin centraal. Deze orgels bieden u bijzondere technieken, zoals de blaasbalgsimulator. Deze techniek laat het hele zingen door het gesimuleerde pijporgel. De serie bestaat uit de Vivaldi 150, 250 en 350. Elk van deze orgels in onderscheidend op het gebied van klank en beleving. De Vivaldi 350 is het enige 3-klaviers orgel van de serie en tevens het orgel met de meest uitgebreide dispositie, maar liefst 57 klanken heeft u tot uw beschikking. Ondanks deze ruime keuze, kunt u gemakkelijk alle registers bereiken. Dit door de gebogen groepering van de registers.

Geavanceerde Real Time Sampling

Daarnaast kunt u met het Real Time Sampling met vele beroemde klanken spelen. Elk detail van de kerk die is opgenomen wordt exact weergegeven op uw orgel. Het geluid van dit orgel wordt verzorgd door een zeer uitgebreid audiosysteem met speakers van zeer hoge kwaliteit. De beleving van de organist staat centraal bij de Johannus Vivaldi 350, het speakersysteem zorgt dan ook voor een natuurlijke klankafstraling.

Beleving centraal

Zelf uw akoestische omgeving kiezen? Dat kan met de LIVEreverb functie die aanwezig is op de 350. Bij deze techniek kunt u zelf de galm instellen van 12 verschillende, bekende kerken en concertzalen. Wilt u de galm van een kleinere ruimte, dan kunt u kiezen voor de akoestiek van de St. Salviuskerk. Wilt u de galm van een grote kathedraal, probeer dan eens de akoestiek van de Bovenkerk van Kampen of van La Grand-Combe in Zuid-Frankrijk. Bij de Vivaldi-serie bent u zelf de baas over de galm van het orgel. Elk detail van de kerk wordt exact weergegeven door uw orgel. Een andere speciale techniek die Johannus meegeeft aan de Vivaldi's is de Adaptive Surround Reverb. Hiermee kunt u de klank aanpassen aan de positie die u wilt hebben in de kerk. Geniet u altijd van de klank die de bezoeker achterin de kerk beleeft, met één druk op de knop waant u zich op dezelfde positie.

Beleef muziek bij Oostendorp Muziek! Bij ons kunt u verschillende orgels uitproberen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Graag adviseren wij u bij uw aankoop.

Keuze: meubel in 6 uitvoeringen

De Johannus Vivaldi 350 is verkrijgbaar in 6 uitvoeringen: blank eiken, blank natuureffect, midden eiken, klassiek noten, Oud Hollands en zwart. U ziet in de fotogalerij welke kleuren dit zijn. Neem contact op met onze orgelspecialist voor meer informatie en vragen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Diepte 102,0 cm
Breedte 144,0 cm
Hoogte 147,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Aantal zwelpedalen 2
Aantal stemmen 57 x 12
Extra klanken nee
Aantal intonaties € 12,00
Afsluitbaar nee
Trekregisters nee
Bank meegeleverd ja
Klavier kunststof toets, metalen keychannel
Aantal manualen 3
Aansluitingen MIDI (IN, MOD-out, SEQ-out), Aux in/out, hoofdtelefoon
Vermogen 8 x 80W + 1 x 170W + 2 x 2W
Artikelcode P001383