SALE tot wel 30% korting


Kawai CA 63 SB digitale piano

Uitverkocht
Kawai CA 63 SB digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Kawai CA63

Reeds op het eerste gezicht slaat het chique design van de nieuwe Kawai CA63 SB een goed figuur. Een hoogwaardig uiterlijk en decent aangebrachte bedieningselementen met de display links naast het klavier onderstrepen de uitgebalanceerde piano-optiek.

Wat betreft de klank en het klavier van de CA63 kan KAWAI bogen op meer dan 80 jaar ervaring in de pianobouw. Het resultaat is de nieuwe Ultra Progressive Harmonic Imaging technologie die u een realistische pianoklank met een hoge resolutie ter beschikking stelt alsmede het nieuwe RM3 Grand houten klavier mit Ivory Touch toetsenbeleg dat de pianist een ongelooflijk authentiek speelgevoel geeft. Een primeur is de audio opname en weergave functie waarmee u o.a. de mogelijkheid hebt om uw spel eenvoudig op een aangesloten USB stick als audio file (MP3 of WAV) op te slaan.

Authentieke pianoklank

Bij beroepspianisten en pianotechnici is de KAWAI EX concertvleugel een van de meest gewaardeerde instrumenten van zijn klasse. Hij wordt uitsluitend in individueel handwerk door excellente KAWAI Master pianotechnici in het bekende Shigeru Kawai onderzoekslaboratorium geproduceerd. Compromisloos uitgezocht materiaal is de voorwaarde om aan de hoogste eisen te kunnen voldoen. Alleen wanneer hij de strenge kwaliteitscontrole succesvol heeft doorstaan, is een EX concertvleugel klaar voor zijn eigenlijke bestemming - het concertpodium. De prachtige klank van de EX concertvleugel is het hart van de nieuwe Concert Artist modellen.

Alle 88 toetsen van dit buitengewone instrument werden minutieus opgenomen en geanalyseerd. De individuele opname van iedere toets apart en de weergave ervan garanderen een excellent klankbeeld met het karakter van de originele EX concertvleugel. Het spelen van deze klank op de houten toetsen van de Concert Artist serie is een unieke belevenis. Door de verschillende aanslagsterktes op de piano´s verandert natuurlijk niet alleen het volume, maar ook het individuele klankkarakter van iedere afzonderlijke noot.

Bij het spelen op de Kawai CA63 worden de opnamen - door de nieuwe Ultra Progressive Harmonic Imaging technologie - natuurgetrouw gereproduceerd. Dit unieke proces maakt het omzetten van de grote dynamiek van het akoestische originele instrument met een nog natuurlijkere klank dan met de tot nu toe gebruikelijke Harmonic Imaging Standard mogelijk en dient gelijktijdig als bron voor een keuze uit nog meer hoogwaardige klanken.

Authentiek speelgevoel

Het klaviermechaniek van een akoestische vleugel is de laatste eeuwen nagenoeg ongewijzigd gebleven. Zo worden ook tegenwoordig nog lange houten toetsen tijdens het spelen in een wipbeweging gebracht die de hamer tegen de snaren laat slaan. Dit mechanisme geeft de pianist de optimale mogelijkheid om zijn gevoelens en emoties op een muzikale manier uit te drukken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 76,0 kg
Diepte 47,4 cm
Breedte 143,9 cm
Hoogte 90,7 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P001995