NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Kawai CL 26 W digitale piano

Uitverkocht
Kawai CL 26 W digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Instap piano

De Kawai CL26 W. De Compact Line serie biedt een ideale instap in de wereld van de digitale piano´s van KAWAI. Beleef een authentiek speelgevoel met de Kawai CL26 en een keuze uit kwalitatief hoogwaardige klanken in een compact design. Het model CL26 is met de hoogwaardige Harmonic Imaging™ technologie met 88 toetsen sampling uitgerust die het spel tot een echte klankbelevenis laat worden.

Betaalbaar

Met dit compacte instrument krijgt u een ongecompliceerde piano die speelplezier voor een attractieve prijs mogelijk maakt. Authentiek speelgevoel De Compact Line instrumenten CL26 en CL36 beschikken allebei over een klavier zonder veren met hamermechaniek.

Mechaniek

Om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren is het model CL36 met het nieuwe Responsive Hammer mechaniek uitgerust. Het Ivory Touch toetsenbeleg van dit nieuwe mechaniek met zijn op ivoor lijkende eigenschappen absorbeert vochtigheid en geeft de speler door een ruwer oppervlak meer zekerheid en een excellente spelcontrole.

Klank

De modellen CL26 en CL36 reproduceren de bijzondere klank van de met de hand gefabriceerde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Dankzij de 88-toetsen sampling technologie beschikken beide modellen over een zeer authentieke klank.

Kleuren

Door de keuzemogelijkheid tussen Premium zwart gesatineerd of Premium wit gesatineerd passen beide instrumenten altijd perfect bij uw interieur. Terwijl de CL26 met zijn iets rondere vorm meer doet denken aan een traditioneel muziekinstrument, passen de duidelijke en rechte lijnen van de CL36 ideaal in een moderne ambiance.

Functies

U zult de ingebouwde metronoom zeer zinvol voor uw oefeningen vinden. Hij biedt verschillende maatsoorten en een instelbaar tempo. Concert Magic is een exclusief Kawai feature waardoor iedereen meteen kan musiceren. Luister naar in totaal 40 Concert Magic songs of speel deze songs op een zeer eenvoudige manier zonder voorkennis. Nu kan iedereen ervaren hoeveel plezier het maken van muziek geeft.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels, Nederlands alleen digitaal), lessenaar, netvoeding PS-154, pedaal F-10H
Gewicht 28,5 kg
Diepte 26,7 cm
Breedte 127,8 cm
Hoogte 77,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur wit
Polyfonie 96
Aansluitingen MIDI (IN/OUT), Hoofdtelefoon (2x), pedaal
USB-audio nee
Opnamefunctie nee
Effecten Reverb
Omschrijving klanken Concert Grand, Studio Grand, Electric Piano, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, Strings, Choir
Aantal klanken 8
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging™, 88-toetsen sampling
Vermogen 2 x 15W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar nee
Pedalen één
Klavier Gewogen
Artikelcode P002100