SALE tot wel 30% korting


Kawai CN 23 SB digitale piano

Uitverkocht
Kawai CN 23 SB digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Kawai CN23. Met de Kawai CN23 presenteert Kawai het compacte basismodel van de nieuwe Kawai CN-serie. Het is reeds met de nieuwe Progressive Harmonic Imaging™ technologie (met 88 toetsen sampling) uitgerust en beschikt over een 96-stemmige polyfonie. Het nieuwe RH hamermechaniek klavier biedt onder meer het Ivory Touch toetsenbeleg en geeft de speler door een stroef oppervlak meer zekerheid en een excellente controle over zijn spel.

Met een traditioneel design en attractieve kleurvarianten zoals Premium rozenhout, Premium kersenhout, premium mahoniehout en zwart gesatineerd, gecombineerd met een prachtig klinkend luidsprekersysteem met authentieke klank, zet het nieuwe model CN23 weer nieuwe maatstaven wat betreft prestatievermogen, kwaliteit en waarde.

Speelgevoel

Het nieuwe RH klavier werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel authentiek te reproduceren. De constructie zonder veren adapteert het speelgevoel door beweeglijke hamers op een natuurlijke wijze. Het RH klavier met nieuw design laat door aangepaste gewichten in de verschillende octaven een echt speelgevoel als bij een vleugel ontstaan. Dit proces maakt een zeer sterk fortissimo mogelijk zonder moe te worden. Ook de controle bij het pianissimo spelen is perfect en voldoet zo zelfs aan de hoogste pianistische eisen. Het nieuwe Ivory Touch toetsenbeleg met zijn op ivoor lijkende eigenschappen absorbeert vochtigheid en geeft de speler door een stroef oppervlak meer zekerheid en een excellente controle over zijn spel.

Klank

Het model CN23 reproduceert de bijzondere klank van de met de hand vervaardigde en wereldberoemde KAWAI concertvleugel. Alle 88 toetsen van dit buitengewone instrument werden opgenomen en geanalyseerd. Bij het spelen op het nieuwe CN model worden de opnamen - door de nieuwe Progressive Harmonic Imaging™ technologie - op natuurlijke wijze gereproduceerd. Dit unieke proces maakt het omzetten van de grote dynamiek van het akoestische originele instrument met een nog natuurlijkere klank mogelijk dan met de tot nu tot gebruikte Harmonic Imaging™ standaard en dient tevens als bron voor een keuze uit nog meer hoogwaardige klanken. Het dempereffect en de geïntegreerde galm ondersteunen de fraaie toon zeer levendig en realistisch.

Overige faciliteiten

De sterke Lesson functie in de Kawai CN23 ondersteunt de pianist in spe bij het leren pianospelen door een geïntegreerde keuze van voor de pianoles typische etudes van Czerny en Burgmüller. Iedere titel kan met een variabel tempo en individuele weergave van de linker- of rechterhand worden afgespeeld, voordat hij samen met uw spel voor zelfcontrole wordt opgenomen. Een intuïtieve opnamefunctie kunt u in alle modellen uit de CN serie vinden. De recorder in de CN23 beschikt over een maximale opnamecapaciteit van 15.000 noten. Maximaal 3 songs kunnen worden opgenomen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 42,0 kg
Diepte 40,7 cm
Breedte 137,0 cm
Hoogte 84,3 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P002002