NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Kawai CN 43 R digitale piano

Uitverkocht
Kawai CN 43 R digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Kawai CN43 combineert een ongelooflijk aantal functies met een aantrekkelijke prijs. Het 2x 50W versterkersysteem met vier luidsprekers levert een krachtige bas en een heldere discant. Door de hoge polyfonie heeft de pianist de mogelijkheid om complexe en snelle passages met gebruik van het demperpedaal te spelen zonder dat gespeelde noten ongewild verstommen.

Met meer dan 300 klanken en 12 slagwerksets is het model CN43 zeer geschikt voor spelers die iets meer muzikale flexibiliteit zoeken. Behalve over de standaardfuncties Dual en Split beschikt de CN43 over een ritmesectie met professionele begeleidingsarrangementen voor een groot aantal muziekgenres. Met 100 pop-, rock-, jazz-, funk- en latin-styles kunnen creatieve musici hun actuele repertoire een heel nieuwe vorm geven.

Bovendien is de CN43 met een audio opname- en weergavefunctie uitgerust die u de mogelijkheid geeft om uw spel eenvoudig op een aangesloten USB-stick als audio bestand (MP3 of WAV) op te slaan. En door het aantrekkelijke design - met zijpanelen uit één stuk, van hout vervaardigde voeten en een brede lessenaar - zal deze piano ook in uw huiskamer een blikvanger zijn.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 55,0 kg
Diepte 47,0 cm
Breedte 138,0 cm
Hoogte 88,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Artikelcode P002006