SALE tot wel 30% korting


Kawai CS 3 E/P digitale piano

Uitverkocht
Kawai CS 3 E/P digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Deze digitale piano straalt klasse uit, het design is zeer fraai en brengt het ultieme speelgevoel met zich mee. De klanken zijn groots, het mechaniek is zeer imponerend, het heeft vele functies en andere praktische elementen. De Kawai CS3 is een zeer bijzonder instrument.

Het eerste wat opvalt aan de piano is het geweldige design, dit meubel past in zowat elke huiskamer en maakt de huiskamer ook plezieriger om naar te kijken. Bij de eerste toon voelt u al het speelcomfort, door het Ivory Touch systeem kunt u nog meer emotie in uw spel brengen. De klanken zijn waarachtig mooi, geïnspireerd door de zeer beroemde Kawai EX concertvleugel en mede mogelijk gemaakt door de Progressive Harmonic Imaging technologie.

Daarnaast zijn er nog verschillende functies die u helpen bij het leren spelen van muziek, speel mee met verschillende pianoliteratuur en neem het op, zo kunt u altijd uw eigen liederen terug luisteren. Breng variatie in uw spel met een groot assortiment aan verschillende klanken. Al met al brengt u niet alleen klasse in uw spel met de CS3, maar ook in uw kamer.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 55,0 kg
Diepte 42,5 cm
Breedte 141,5 cm
Hoogte 90,7 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Artikelcode P002114