SALE tot wel 30% korting


Kawai CS 6 E/P digitale piano

Uitverkocht
Kawai CS 6 E/P digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Kawai CS6 overtuigt niet alleen met zijn design, maar met zijn klanken en speelcomfort. Het design is zeer aantrekkelijk en ziet er zeer stijlvol uit, dit zwart hoogglans instrument heeft een imponerende pianoklank en klaviermechaniek. De technologie dit zit verwerkt in de CS6, genaamd Ultra Progressive Harmonic Imaging, brengt de Kawai EX concertvleugel terug in deze digitale piano. Daarnaast is het klavier uitgerust met het RM3 Grand mechaniek en het Ivory Touch toetsenbeleg. Met deze punten wordt het speelcomfort wel bijzonder hoog.

Naast het natuurlijke speelgevoel, de bijzondere klank en het fabuleuze design, heeft de CS6 ook nog eens andere elementen in zich. U kunt bijvoorbeeld uw eigen muziek opnemen en afspelen in MP3 of WAV file. Verder zitten er nog een ander aantal elementen in verwerkt, zoals een Dual- en Split-modi, groot assortiment aan klanken, een Lesson functie en een metronoom. Dit alles samen maakt dit instrument wel heel compleet.

Luxueus, elegant, klassiek - piano´s met een zwart oppervlak in hoogglans waren altijd al iets bijzonders. Ook wanneer er meerdere hoogwaardige meubels in een kamer staan, staat toch een piano met zijn elegante design steeds automatisch in het middelpunt.

De meer dan 80-jarige traditie in de pianobouw komt niet alleen tot uiting in het bouwen van eersteklas akoestische piano´s, maar geeft de ingenieurs van Kawai een ideale basis voor het ontwikkelen van hoogwaardige digitale piano´s.

Ook de nieuwe Classic serie is het resultaat van de ervaring van tientallen jaren in de pianobouw en verenigt moderne klank- en klaviertechnologieën met traditionele zwarte hoogglans elementen uit eigen productie.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 80,0 kg
Diepte 47,0 cm
Breedte 145,0 cm
Hoogte 95,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Artikelcode P002115