SALE tot wel 30% korting


Kawai CS 9 E/P digitale piano

Uitverkocht
Kawai CS 9 E/P digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Luxueus, elegant en klassiek

De Kawai CS9. Een compacte piano met uitstraling en een fantastisch toucher en klank. 
De Kawai CS9 is luxueus, elegant, klassiek.

Piano´s met een zwart oppervlak in hoogglans waren altijd al iets bijzonders. Ook wanneer er meerdere hoogwaardige meubels in een kamer staan, staat toch een piano met zijn elegante design steeds automatisch in het middelpunt.

Jarenlange ervaring

De meer dan 80-jarige traditie in de pianobouw komt niet alleen tot uiting in het bouwen van eersteklas akoestische piano´s, maar geeft de ingenieurs van Kawai een ideale basis voor het ontwikkelen van hoogwaardige digitale piano´s.

Ook de nieuwe Classic serie is het resultaat van de ervaring van tientallen jaren in de pianobouw en verenigt moderne klank- en klaviertechnologieën met traditionele zwarte hoogglans elementen uit eigen productie.

Design

Heeft men achter de CS9 plaats genomen, wordt men door het akoestiek piano design meteen gefascineerd: het prachtige donkere hoogglans oppervlak, de warme glinstering van het Kawai logo en de brede lessenaar met zijn attractieve plankje voor de muziek.

Klanken

De CS9 overtuigt niet alleen met zijn attractief uiterlijk. Ook de uitrusting in het binnenste van het instrument overtuigt qua klank en speelgevoel. De pianoklank en het klaviermechaniek imponeren net zozeer als de uiterlijke verschijning.

Mechaniek

De Ultra Progressive Harmonic Imaging technologie in de CS9 reproduceert de bijzondere klank van de met de hand vervaardigde en wereldberoemde Kawai EX concertvleugel, terwijl het RM3 Grand klaviermechaniek met Ivory Touch toetsenbeleg en een drukpunt simulatie een speelgevoel op hoog niveau garandeert.

Veelzijdig

Naast het luxueuze design, de imponerende klank en het authentieke speelgevoel beschikt de CS9 over nog meer interessante faciliteiten zoals bijvoorbeeld een audio opname/weergave functie (MP3/WAV), Dual- en Split-modi en een groot aantal verdere klanken die dit instrument ongelooflijk veelzijdig maken.

Lesson functie

De Lesson functie ondersteunt bij het oefenen van populaire pianoliteratuur van Czerny, Burgmüller en andere componisten. Ook een metronoom functie is in de CS9 voorhanden.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 102,0 kg
Diepte 54,0 cm
Breedte 151,0 cm
Hoogte 105,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Artikelcode P002116