Digitale piano kopen

Digitale piano kopen

U kunt bij ons een digitale piano kopen van alle topmerken zoals RolandYamaha (Clavinova) en Kawai. Wij bieden piano's aan voor beginnende spelers maar ook voor gevorderde pianisten.  Wilt u een (tweedehands) digitale piano kopen, maar weet u niet waar u op moet letten? Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar een digitale piano. 

Waarom een digitale piano kopen?

Waarom zou u een digitale piano kopen als u ook een echte piano aan kunt schaffen? Natuurlijk is een goede akoestische piano altijd het beste, maar in veel gevallen is een digitale piano zeker het overwegen waard! Zo zijn er een aantal voordelen te noemen:

 1. Een digitale piano is compacter
 2. U kunt altijd spelen (ook met hoofdtelefoon)
 3. Een digitale piano hoeft u niet te stemmen
 4. U kunt met extra klanken experimenteren

digitale piano kopen

Een digitale piano kopen, waar let ik op?

Klank

Het is van groot belang dat u een digitale piano koopt met een klank die u aanspreekt. Houdt u van een pittige klank dan kunt u beter een digitale piano kopen van Yamaha of Kawai. Houdt u meer van een warme en romantische klank, dan bevelen wij een digitale piano van Roland aan. Natuurlijk is dit ook een kwestie van persoonlijke smaak. Daarom adviseren wij altijd om als het mogelijk is naar de winkel te komen en een piano te beluisteren.

Toetsen

Pianoleraren stellen vaak een aantal eisen aan het klavier van een digitale piano:

 1. Zo moet het klavier 88 toetsen hebben, dit zijn er namelijk net zoveel als op een echte piano.
 2. De toetsen moeten gewogen zijn. (een lage toets moet u zwaarder indrukken dan een hoge toets)
 3. De piano moet aanslaggevoelig zijn. Dit betekent dat als een een toets harder indrukt de klank ook harder wordt.

Mogelijkheden

Wilt u een digitale piano kopen puur om de pianolessen op te oefenen? Of bent u juist geïnteresseerd in de extra klanken en mogelijkheden van een digitale piano? Wij verkopen digitale piano's met weinig extra functies, maar ook digitale piano's die veel extra klanken en mogelijkheden bevatten.

Draagbaar of meubel?

Bent u van plan vaak op te treden met uw digitale piano? Dan is het handig om een stagepiano te kopen. Deze piano's zijn speciaal gemaakt om gemakkelijk mee te kunnen nemen en moeten aangesloten worden op externe versterking.
Een meubelmodel heeft wel interne versterking en u kunt vaak het klavier afsluiten met een klep. Ook de pedalen zijn ge├»ntegreerd in het meubel.

Een digitale piano kopen bij uw toetsenspecialist

We proberen de scherpste prijs en de beste service en kwaliteit met elkaar te combineren zo dat u de beste deal heeft. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten of een instrument uit wilt proberen. U profiteert bij ons van:

 1. Een ruime keuze (Roland, Kawai, Yamaha)
 2. Service en vakkundig advies
 3. Scherpe prijzen
 4. Gratis levering
Geen producten gevonden voor deze selectie.