NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Korg Kronos 88 synthesizer

Uitverkocht
Korg Kronos 88 synthesizer is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Korg heeft tijdelijk het synthesizer workstation Kronos 88 Platinum gelanceerd. Wees er snel bij, want deze eenmalige editie is zeer beperkt leverbaar en op=op.

Vanaf nu wordt de Korg Kronos 88 geleverd met 4 gb geheugen (3,25 gb beschikbaar) en een extra stille ventilator. Deze upgrade wordt gratis uitgevoerd en is ter waarde van € 75,-

De Korg Kronos 88 zit precies tussen het consumenten workstation M3 en de kostbare Oasys. De techniek van de Korg Kronos is nauw verwant aan de techniek van grote broer Oasys.

Zo zien we 9 verschillende soundengines (waaronder de Polysix, AL-1 analoge synthesizer en de legendarische CX3 toonwiel orgel klankbron). De combinaties kunnen uit maar liefst 16 programma’s bestaan, ongeacht van welke soundengine.

Bedienen doet u grotendeels via het 8” TFT kleuren scherm, dat qua interface ook sterk doet denken aan de Oasys. Natuurlijk zitten er een hoogwaardige sampler en sequencer in en bevat de Korg Kronos 88 de bekende Karma technologie. Dit wordt een Oasys broertje voor een veel vriendelijkere prijs!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 23,0 kg
Diepte 41,1 cm
Breedte 145,5 cm
Hoogte 14,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Korg
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P002329